Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2012. Július 21. 14:00, szombat | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

Caramel Hiennek akar tetszeni

Caramel Hiennek akar tetszeni

Tetszeni akar kedvesének, Hiennek, ezért igyekszik nem elhagyni magát.

Korábban, 110 kilósan lelkileg és fizikailag is megerőltető volt Caramelnek a túlsúly. Az énekes azóta igyekszik a legjobb formáját hozni 30 kilóval könnyebben. Az énekes azt szeretné, hogy szerelme, Hien elégedett legyen vele. Mint mondja, nem tartja magát vonzó férfinak, aki feláll a színpadra, és a nők elolvadnak. Ugyan neki a hangja az erőssége, de ennek ellenére a külső is fontos a számára, és igyekszik nem elhagyni magát, hiszen egy gyönyörű barátnője van, aki mellett helyt kell állnia.
"Szeretnék hozzá méltó lenni, bár ez nehéz, de próbálkozom. Soha nem vagyok magammal elégedett. Mindig igyekszem jobban összekapni magam" - vallotta be az Új Ásznak. Mivel egyre fáradékonyabbnak érzi magát, radikálisan szeretne változtatni életvitelén, és egészségesebb életmódra átállni, hogy barátnője elégedett legyen vele.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.