Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. December 25. 10:56, kedd | Helyi sport
Forrás: dlsz.hu

Carissa Kupa a Honvéd vendégjátékával

Carissa Kupa a Honvéd vendégjátékával

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség 2019. január 4. és 6. között sorozatban már tizenhetedszer rendezi meg a Cariss Kupa nemzetközi teremlabdarúgó-tornát.

A szervezők harminckét csapat nevezését fogadták el, és nyolc négyes csoportba sorsolták őket. Dunaújvárosz tizenhét együtets képviseli. Erdélyből, a Kárpátaljáról a Vajdaságból és Ausztriából is érekzik klub.

Az idén is lesznek gálamérkőzések, január 6-án vasárnap délután láthatják ezeket az érdeklődők.

A meccsek 14 óra órától kezdődnek a nagy teremben. Az utánpótlás-csapatok nyitják a sort. A rendkívül népszerű U9-es mérkőzés főszereplői a Dunaújváros PASE U9-es játékosai, valamint a Dunaföldvári Holler UNFC U9-es palántái.

Ezt követően világbajnokságokat is megjárt sokszoros magyar bajnok játékosok sora lép majd parkettára, hiszen egykori legendás labdarúgókkal érkezik a Budapest Honvéd nagyszerű öregfiúk csapata. Gyimesi László 12-szeres válogatott, 5-szörös magyar bajnok, Sallai Sándor 55-szörös válogatott, 5-szörös magyar bajnok, Pisont István 31-szeres válogatott, 3-szoros magyar bajnok, Nagy Antal 32-szeres válogatott, 4-szeres magyar bajnok, hogy csak néhányukat említsük. És persze a helyi kiválóságok a Dunaújvárosi öregfiúk, akik közül Kuti László személye kiemelkedően fontos, hiszen dunaújvárosi színekben több mint 90 alkalommal lépett pályára, de rúgta a gólokat a Budapesti Honvédban is, ahol 50-szer szerepelt.

Laci is magyar bajnok és 9-szer a magyar válogatott mezét is felhúzhatta. Hogy még érdekesebb legyen a szereplők névsora, érkezik még Molnár Zoltán, Souwomni Thomas, Miskovicz Bálint, Lehota István, Lengyel Ferenc és még sokan a dunaújvárosi és a honvéd legendái közül, hogy a közönséget elkápráztassák.

A program pénteken 16 órakor kezdődik a Dunaújvárosi egyetem sportcsarnokában, szombattól pedig már a Dunaújváros Sportcsarnokban is láthatunk meccseket.

Képünkön a tavalyi győztes Karmacsi Autó-Mad Dogs

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:47, péntek | Belföld

432 forint osztalékot fizet a Richter részvényenként

Megszavazta a Richter Gedeon Nyrt. csütörtökre összehívott éves közgyűlése az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett közgyűlési határozatokban.

2024. Április 26. 06:46, péntek | Belföld

Az agrárminiszter szeretné betiltani a szalmabálák erőművi értékesítését

Nagy István, az Aranyeső Kft. tárolói beruházásának átadóünnepségén, a Somogy vármegyei Kapolypusztán azt mondta, a talaj csökkent humusztartalma miatt minden szervesanyagra szükség van.

2024. Április 26. 06:45, péntek | Sport

Női labdarúgó MK - Ismét megvédte címét az ETO FC Győr

Ismét megvédte címét az ETO FC Győr a labdarúgó Simple női Magyar Kupában, mivel a csütörtöki döntőben 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel 3-2-re legyőzte az MTK Budapest csapatát az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.