Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Január 19. 21:42, péntek | Helyi sport

Carissa Kupa: négyen már továbbjutottak

Carissa Kupa: négyen már továbbjutottak

A Dunaújvárosi Egyetem Campus Arénájában pénteken délután megkezdődött a XVI. Carissa Kupa teremlabdarúgó-torna. Az esemény nyitónapján az A- és a B-csoport tagjai mutatkoztak be. Négy csapat már a legjobb tizenhat között érezheti mag

Az első mérkőzés az A-csoport nyitómeccse volt, amikor a Sárépszer az erdélyi Kézdivásárhellyel találkozott. A Sárépszer egy szerencsés találattal szerezte meg a győzelmet.
A B-csoportban az első derbit a Schell Dunaújváros vívta a Ducsaóval, a vártnál szorosabb mérkőzésen nyert a Schell.
További eredmények.
A-csoport: Dunabiztos Micro – Gaszisportvideo 1-2, Gaszisportvideo – Sárépszer
1-4, Kézdivásárhely – Dunabiztos Micró 1-0, Gaszisprotvideo – Kézdivásárhely 0-2, Dunabiztos Micro – Sárépszer 3-1.
A csoport végeredménye: 1. Sárépszer 9 pont, 2. Kézdivásárhely 6, 3. Gaszisportvideo 3, 4. Dunabiztos Micro 0. (A Sárépszer és a Kézdivásárhely jutott a legjobb tizenhat közé.)
B-csoport: Lázár Lovaspart Team – Holler UNFC 19 10-0, Holler UNFC 19 – Schell Dunaújváros 0-6, Ducsao – Lázár Lovaspark Team 0-5, Holler UNFC 19 – Ducsao 0-1, Schell Dunaújváros – Lázár Lovaspark Team 0-2.
A csoport végeredménye: 1. Lázár Lovaspark Team 9 pont, 2. Schell Dunaújváros 6, 3. Ducsao 3, 4. Holler 0. (A Lázár Lovaspark és a Schell jutott a legjobb tizenhat közé.)

Szombaton négy újabb csoport együttesei lépnek pályára. A C-és a D-csoport délben a Campus Arénában kezd, az E- és az F-jelű négyes 9 órától, a G- és a H-csoport 15 órától a Dunaújváros Sportcsarnokban indul harcba a kupáért.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.

2024. Április 25. 08:02, csütörtök | Sport

Második helyen zárt Benyó Máté Nyirádon

A szezonnyitó máriapócsi győzelem után Nyirádon a második helyet szerezte meg a Korda Racing csapatában versenyző Benyó Máté, Kovács Sámuel a dobogó legfelső fokára állhatott.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.