Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. Szeptember 21. 16:47, péntek | Helyi önkormányzati
Forrás: dunaujvarosiszc.hu

Centrumban a család - a kilencedikesek napja volt

Centrumban a család -  a kilencedikesek napja volt

Centrumban a család elnevezéssel egész napos rendezvényt szervezett a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum a város valamennyi kilencedikes tanulójának. Hozzájuk csatlakozott a pusztaszabolcsi Szabolcs Vezér Szakgimnázium és Szakközépiskola

Az esemény ma délelőtt 11 órakor a Városháza téren kezdődött, ahol Cserna Gábor köszöntötte az elsős diákokat és persze az iskolájukat, és nyitotta meg a Centrumban a család rendezvényt.

Csapó Gábor, a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum főigazgatója többek között az alábbi mondatokkal hívta meg a rendezvényre a szülőket.

"Tisztelt Szülő! Megtisztelő számunkra, hogy gyermekük továbbtanulását a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum egyik iskolájára bízta. Mi mindent meg forunk tenni annak érdekében, hogy küldetésünket beteljesíthessük. Önöktől egy pici partnerséget kérek. Ha tehetik, jöjjenek be hozzánk, nézzék meg gyermeküket az iskolában, az iskolai környezetben,,érdeklődjenek a tanároktól, menjenek be a szülőire, a fogadóórára, várjuk Önöket a nagyrendezvényeinken. Ennek szellemében fogadják el az első ilyen jellegű meghívónkat!

A Centrumban a család nyolcszáz diákot, így nyolcszáz családot érintett. A Városháza téri gyülekező után a diákok gyalog vonultak a rendezvény központjához, a Lorántffy iskola sportpályájára.

Összesen huszonhét feladat várt a diákokra, és a tét nem volt kicsi, hiszen az első helyezett iskola egymillió forintos nyereményben részesül.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.