Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Február 15. 20:15, péntek | Helyi sport
Forrás: dfve.eu

Csúcsrangadó előtt a pólós hölgyek

Csúcsrangadó előtt a pólós hölgyek

A női vízilabda OB I 15. fordulóbeli mérkőzéseit február 16-án rendezik meg, amelyben a dunaújvárosiak a rivális UVSE ellen ugranak vízbe.

Az összecsapásról a DUE-MAARSK csapatkapitányával, Garda Krisztinával a csapat honlapja beszélgetett.

-Hatalmas rangadóra számítok, és kemény, brusztos meccsre. Nagymértékben befolyásolni fogja a párharc kimenetelét, hogy az egy-egy elleni "mini meccsekbe” hogyan állunk bele, ők minden bizonnyal keményen. Az elmúlt fordulókban újabb dolgokat tanultunk meg magunkról, illetve hogy miben kell változtatnunk, melyek nem feltétlenül taktikai elemek, inkább technikai megoldások. Bízom benne, hogy ez alkalommal nem csak vágyakozni fogunk az UVSE elleni győzelem után, hanem meg is fogjuk élni azt. Talán a javunkra fordítható, hogy fejben inkább a Padova elleni mérkőzésre készülhetnek, nem pedig ránk. Újat sem ők, sem mi nem tudunk mutatni a másiknak. Mint már mondtam, a keménység fog dönteni és az adott napi forma, a helyzetkihasználások. Tisztában vagyunk a meghatározó játékosaikkal, nem szabad hagynunk, hogy közülük bárki is 3-4-5-6 gólt lőjjön, az számunkra az összecsapás végkimenetelét is megpecsételné. A Fradi elleni kétkapu ígéretes volt, jól ment a csapatnak. Azzal kell foglalkoznunk, hogy mi mit játszunk, nem pedig azzal, hogy ők mit. Véleményem szerint az a gárda száll ki győztesen a vízből, amelyik rá tudja erőltetni az akaratát a másik együttesre.

DUE-Maarsk Graphics a listavezető UVSE Hungest Hotels ellen február 16-án szombaton déli 12 órakor, a III. kerületi TVE uszodában száll medencébe.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Január 23. 05:17, kedd | Helyi sport

Jégkorong Erste Liga - Fontos meccset nyert a DEAC a Dunaújvárosi Acélbikák ellen

A rájátszásba jutásért zajló csatában fontos győzelmet aratott a DEAC a vendég Dunaújváros felett a jégkorong Erste Liga vasárnapi játéknapján.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.