Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Július 06. 11:14, péntek | Helyi sport
Forrás: dpase.hu

Dobos Áron Hollandiában!

Dobos  Áron Hollandiában!

Dobos Áron a holland Fortuna Sittard felnőtt csapatának profi labdarúgója lett. A kétszeres holland kupagyőztes klub honlapján jelentette be Áron szerződtetését.

A tizennyolcadik életévét június 8.-án betöltő játékos és a holland klub négyéves szerződést kötött egymással. A Dunaújváros PASE csapatának kiemelkedő tehetsége az elmúlt két idényben 48 bajnoki mérkőzésen 25 gólt szerzett, és mutatott játékával egyértelműen meghatározó tagja volt a felnőtt együttesnek.

A játékos menedzsere Vörösbaranyi József a DPASE onlapjának nyilatkozta: ,,Örülök, hogy egy nagyon tehetséges fiatal magyar játékosnak tudtam segíteni karrierje kezdetén. Hiszek benne, hogy szép jövőt fut be pályafutása során.”

Áron már el is kezdte a felkészülést új klubjában, hiszen a 2018–2019-es holland labdarúgó-bajnokság első osztálya az Eredivisie augusztus közepén kezdődik.

Holland részletek:https://www.fortunasittard.nl/nieuws/hongaars-talent-tekent-vierjarig-contract

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:47, péntek | Belföld

432 forint osztalékot fizet a Richter részvényenként

Megszavazta a Richter Gedeon Nyrt. csütörtökre összehívott éves közgyűlése az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett közgyűlési határozatokban.

2024. Április 26. 06:46, péntek | Belföld

Az agrárminiszter szeretné betiltani a szalmabálák erőművi értékesítését

Nagy István, az Aranyeső Kft. tárolói beruházásának átadóünnepségén, a Somogy vármegyei Kapolypusztán azt mondta, a talaj csökkent humusztartalma miatt minden szervesanyagra szükség van.

2024. Április 26. 06:45, péntek | Sport

Női labdarúgó MK - Ismét megvédte címét az ETO FC Győr

Ismét megvédte címét az ETO FC Győr a labdarúgó Simple női Magyar Kupában, mivel a csütörtöki döntőben 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel 3-2-re legyőzte az MTK Budapest csapatát az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.