Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Július 18. 19:04, szerda | Helyi sport
Forrás: fotó: dunaujvaros.com

Döntetlen a Pénzügyőr ellen

Döntetlen a Pénzügyőr ellen

Eredetileg a Videoton második csapatával játszott volna ma felkészülési mérkőzést a DPASE labdarúgócsapata, de a fehérváriak lemondták a meccset. Azonban a dunaújvárosiak így sem maradtak ellenfél nélkül..

A DPASE-hez hasonlóan NB III-as Pénzügyőr vendégeskedetta Pálhalmai Agrospeciál Sporttelepen. A néha viharos erejű szélben igazságos döntetlen született.

DPASE – Pénzügyőr SE 1-1 (1-0)

DPASE: Pokorni – Puskás, Hompót D., Kiss B., Sándor, Dorogi, Zvara, Barna, Kiss P., Szepessy R., Tóth T. Csere: Horváth K., Kovács, Tapiska, Csala, Vajda, Al-Sheraji Rauf Mohamed. Vezetőedző: Dobos Barna.

A dunaújvárosiak gólját tizenegyesből Szepessy Róbert szerezte.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Január 23. 05:17, kedd | Helyi sport

Jégkorong Erste Liga - Fontos meccset nyert a DEAC a Dunaújvárosi Acélbikák ellen

A rájátszásba jutásért zajló csatában fontos győzelmet aratott a DEAC a vendég Dunaújváros felett a jégkorong Erste Liga vasárnapi játéknapján.

2024. Április 19. 07:24, péntek | Sport

Bukaresti tenisztorna - Fucsovics legyőzte a második kiemeltet, és negyeddöntős

Fucsovics Márton bravúros győzelemmel bejutott a negyeddöntőbe az 579 ezer euró összdíjazású, bukaresti salakpályás férfi tenisztornán.

2024. Április 19. 07:24, péntek | Kék hírek

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak után

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.