Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2016. Szeptember 13. 07:58, kedd | Helyi sport
Forrás: dunaujvaros.com, kép: dlsz.hu

Döntetlen a veszprémi nyitányon

Döntetlen a veszprémi nyitányon

Hétfőn este fél héttől játszotta a 2016/2017-es évad első mérkőzését a Dunaferr DF Renalpin FC futsal csapata a rivális Veszprém otthonában.

Fehér Zsolt csapata az első mérkőzést bizakodva várta, melyen a cél a győzelem volt, ám a házigazdák is hasonló célokkal végtak neki a találkozónak, így izgalmas meccsnek lehettek tanúi a futsal rajongói.

A dunaújvárosiak a kezdő sípszót követően azonnal megpróbálták magukhoz ragadni a kezdeményezést, melynek több kisebb helyzet lett az eredménye. A hatodik percre a masszív rohamoknak köszönhetően Varga, Hosszú és Horváth egyaránt beköszönhetett volna a hazai kapuba, miközben a Veszprém Tatai, Püspök és Boromisza révén okozott veszélyt Reveland kapuja előtt. A folytatásban a vendéglátók vették át a játék irányítását, akik rendre veszélyes akciókkal próbálták feltörni a Dunaferr védelmét. Ez a 11. percben érett góllá, miután Füzy mattolta kapusunkat (1-0). Pár perccel később Tatai dolgoztatta meg Revelandot, majd egy jól megszervezett kontra végén Klacsák Bence találatával sikerült az egyenlítés (1-1).

A gól megfogta kissé a Veszprémet, akik beszorultak saját térfelükre, melyet Madarász edző időkéréssel próbált meg megtörni. Miután visszatértek, azonnal letámadták a mieinket, mely húzásra a válasz Fehér Zsolt időkérése volt, melyet követően szinte azonnal le is zárult az első húsz perc. Fordulás után mindkét csapat óvatosabban kezdett, így hat percet kellett várni az első kapura tartó lövésekig. Varga, majd Fekete eresztett el egy-egy bombát, melyre a válasz hazai részről Fehértől érkezett. Ettől megélénkült a találkozó, felgyorsult a tempó, miközben szép párharcok is kialakultak. A hatalmas küzdelemben Fekete után Fridrich is lőni tudott, de a hazai hálóőr mindkét esetben hatalmas bravúrral hárított. A nagy csata hevében Klacsák kapott sárgalapos figyelmeztetést. A folytatásban mindkét csapatnál egyre több hiba csúszott a játékba, melyet a fiúk több szabálytalansággal fűszereztek meg. A felpaprikásodott hangulatban véget érő találkozón végül maradt a döntetlen.

Veszprém – Dunaferr DF Renalpin FC 1-1 (1-1)

Vezették: Zimonyi Péter, Kovács Gábor, Tihanyi Norbert.

Veszprém: Schmidmajer Ádám – Bognár Péter, Tatai József, Boromisza Gábor, Hoffer Levente. Cserék: Sárdi Máté – Fehér Krisztián, Boromisza Dániel, Füzy Zsolt 1, Püspök Péter, Tar Tamás, Gulyás Márk István. Vezetőedző: Madarász János.

Dunaferr DF Renalpin FC: Reveland Zoltán – Horváth Norbert, Hosszú Ádám, Varga Csaba, Németh Péter. Cserék: Varsányi Áron – Klacsák Bence 1, Schrancz Balázs, Fekete Róbert, Fridrich Dávid, Csányi Dávid István, Józsa Tamás. Vezetőedző: Fehér Zsolt

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:59, vasárnap | Külföld

Épületek tucatjai semmisültek meg a tornádókban az Egyesült Államok középső részén

Többen megsérültek és lakóépületek tucatjai semmisültek meg az Egyesült Államok középső részén tomboló tornádókban - derült ki a helyi idő szerint szombat reggeli összegzésekből.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.