Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Május 18. 08:07, szombat | Helyi sport
Forrás: dpase.hu

DPASE: A SZEOL-t fogadjuk vasárnap

DPASE: A SZEOL-t fogadjuk vasárnap

Május 19-én, vasárnap hazai pályán újabb rangadó vár a Dunaújváros PASE NB III-as labdarúgócsapatára, amely ezúttal a harmadik helyen álló SZEOL-t fogadja.

Ősszel a 24.percben Varga Róbert kiállítása miatt emberhátrányba került idegenben a DPASE, amit végül a hazaiak kihasználtak, és kettő nullra megnyerték a mérkőzést. Az elmúlt hétvégén Iváncsán játszott 2-2-es döntetlent a DPASE. Lőrincz Emil vezetőedző elmondta, azt a mérkőzést meg kellett volna nyerniük.

- Az első félidőben nem mertünk eléggé kezdeményezni, ugyanakkor a bekapott gól felébresztette a csapatot, onnantól kezdve kezdtünk el futballozni. Sikerült is korán egyenlíteni valamint a második félidőt rögtön úgy kezdtük, hogy megszereztük a vezetést. Ezután nagy fölényben voltunk, jobban játszottunk ellenfelünknél, ám sajnos a mérkőzést nem sikerült eldöntenünk. Tudtuk, hogy mi az Iváncsa erőssége, hogy Balogh László veszélyes a kapu közelében mégis két ilyen szituációt követően kaptunk gólt ezért nem tudtuk elhozni a három pontot. Soron következő ellenfelünk kettő nullra megverte a Kozármislenyt az előző körben, így jelenleg kilenc pont az előnye velünk szemben. Mesterünk úgy véli bátor, kezdeményező játékra lesz szükségünk a SZEOL ellen. Kellemetlen ellenfél a szegedi csapat, hiszen fizikálisan erősek és a pontrúgásaik nagyon veszélyesek. Puskás Gábor védelmünk vezére elmondta, hogy az őszi mérkőzés miatt van miért visszavágnunk. Szeretnénk a hátralévő három mérkőzést megnyerni, az első három pontot hazai pályán szerezhetnénk meg a SZEOL ellen amiért mindent meg is fogunk tenni.

A kezdőrúgás ezúttal este hét órakor lesz a Dunaújváros Stadionban.

A bajnokság állása

1. Szeged-Grosics Akadémia 59 pont
2. Szentlőrinc SE 54
3. SZEOL SC 54
4. Dunaújváros 45
5. FC Dabas38
6. Budapest Honvéd-MFA II 37
7. PMFC 37
8. Iváncsa KSE36
9. Rákosmente KSK 35
10. Taksony SE 34
11. Kecskeméti TE 34
12. Kozármisleny FC 32
13. Szekszárdi UFC29
14. Paksi FC II 24
15. Makó FC 20
16. Hódmezővásárhelyi FC 20

Ezek érdekelhetnek még

2024. Január 23. 05:17, kedd | Helyi sport

Jégkorong Erste Liga - Fontos meccset nyert a DEAC a Dunaújvárosi Acélbikák ellen

A rájátszásba jutásért zajló csatában fontos győzelmet aratott a DEAC a vendég Dunaújváros felett a jégkorong Erste Liga vasárnapi játéknapján.

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.