Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2011. Március 24. 03:13, csütörtök | Helyi

Drog, drog, drog

Drog, drog, drog

Abai körzeti megbízott gépjármű ellenőrzés során talált kábítószert egy autóban, egy dunaújvárosi cég biztonsági őre pedig beléptetéskor figyelt fel egy furcsán viselkedő alkalmazottra. Kedden délelőtt egy dunaújvárosi nagyáruh

Kedden éjjel Aba Árpád utcában állított le közúti ellenőrzésre egy járművet a település körzeti megbízottja. A sofőr ruhájából négy alufólia csomagocska került elő, amelyek a sofőr szerint is nem titkoltan marihuánát tartalmaztak. A sofőrt mintavételre állították elő.

A lakhelyén megtartott házkutatás során további kábítószergyanús anyag került lefoglalásra. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki, elismerte, hogy kábítószer fogyasztó.

Délelőtt a dunaújvárosi rendőröktől kért intézkedést egy cég biztonsági őre, aki a beléptetéskor visszatartott egy alkalmazott, mivel vélelmezte, hogy kábítószer hatása alatt áll. Jegyzőkönyvi kihallgatása során a férfi elismerte, hogy heti rendszerességgel fogyaszt kábítószert. A házkutatás során nem került elő kábítószer. A férfit mintavételre állították elő.

Dunaújvárosi nagyáruház biztonsági őrei lopáson értek tetten egy férfit késő délelőtt. A férfi az áruház egyik butikjából tulajdonított el egy fából készült pipát. A hétszáz forintos lopási kár így megtérült, a férfi el is ismerte, hogy lopott. Szabálysértési őrizetbe vételére intézkedtek a rendőrök, amikor az orvosi vizsgálat során kiderült, hogy kábítószer függőségéből adódó elvonási tünetei miatt sokkal inkább kórházi kezelésre szorul. A rendőrségi fogda helyett a Szent Pantaleon Kórház Pszichiátriájára vitték, ahol jelenleg egy rendkívüli őr végzi az őrzését.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.