Városlista
2018. október 16, kedd - Gál

Hírek

2018. Január 12. 14:30, péntek | Helyi

Ebtartás: módosult a bejelentési határidő!

Ebtartás: módosult a bejelentési határidő!

Az ebösszeíró adatlapok MÓDOSÍTOTT leadásának határideje: 2018. február 28.

Dunaújváros Megyei Jogú Város területén 2017. szeptember elsejétől került ismét sor az ebek összeírására a jogszabályban meghatározott adattartalommal.

Tájékoztatja az ebtartókat az önkormányzat, hogy az ebösszeírás adatai alapján jelenleg nem tervezi az ebrendészeti hozzájárulás bevezetését.
Az Ebösszeíró adatlap példányai beszerezhetők a Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési és Beruházási Osztályán (2400 Dunaújváros, Városháza tér 1. III. em. 313.), a Polgármesteri Hivatal portáján, illetve letölthetők az önkormányzati weboldalról

Az ebösszeíró adatlapot ebenként kell kitölteni és eljuttatni a Polgármesteri Hivatal részére: az alábbi módok valamelyikén:
• Levélben postai úton az alábbi levélcímre: 2400 Dunaújváros, Városháza tér 1.
• Hivatal portáján, illetve a Városüzemeltetési és Beruházási Osztályán leadható
• Elektronikus úton (aláírva, majd scannelt formában) az ebosszeiras@pmh.dunanet.hu e-mail címre.

Az ebösszeíró adatlapok MÓDOSÍTOTT leadásának határideje: 2018. február 28.
2013. január 1-től – a négy hónaposnál idősebb eb csak transzponderrel (chippel) megjelölve tartható, ezért szíveskedjenek a transzponderrel meg nem jelölt ebeket a szolgáltató állatorvosnál megjelöltetni.
A transzponderrel már korábban megjelölt, ám az adatbázisban nem szereplő eb adatait az állat tartója köteles a szolgáltató állatorvossal az adatbázisban regisztráltatni. A regisztrált eb adatának megváltoztatása miatt történő adatmódosítás díjmentes.

Felhívják a figyelmet, hogy amennyiben 2018. 02. 28-át követően az Ebösszeíró adatlapon szereplő adatokban változás állna be, továbbá amennyiben ezen időpont után kerül az eb a felügyelete alá az be kell jelenteni a Polgármesteri Hivatalnak a változást követő 15 napon belül.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Október 15. 08:38, hétfő | Helyi

Csütörtökön közgyűlés, pályázatok garmadája is téma lesz

átogatóközpont a Mondbach kúriában, arborétum-fejlesztés, Aquantis információs központ, Kandó Kálmán tér átalakítása, kerékpárút hálózat fejlesztése és hasonlók.Felszámolási eljárás indult a szennyvíztisztító ellen.

2018. Október 11. 17:09, csütörtök | Helyi

Bontják az uszodát!

Ahogy ígérték az illetékesek, hétfőn megkezdődött a Fabó Éva Sportuszoda felújítása. Aki a napokban arra jár, láthatja, a külső borítást már bontják.

2018. Október 10. 21:56, szerda | Helyi

Három értékes ingatlan megvételét utasította el a gazdasági bizottság

Önkormányzati feladat lesz a megbüntetett hajléktalanok ingóságainak megőrzése. Erről és 3 ingatlan megvételének elutasításáról döntött szerdai (2018.10.10.) ülésén a Gazdasági és Területfejlesztési Bizottság.

2018. Október 10. 20:25, szerda | Helyi

Zöld recept - a mozgás gyógyszer

A magyar kormány kiemelt népegészségügyi célkitűzése között szerepel a szívinfarktus csökkentése, stroke megelőzése, lábamputálások csökkentése, amelynek egyik eseménye a Zöld recept - A mozgás gyógyszer rendezvény.