Városlista
2019. január 21, hétfő - Ágnes

Hírek

2018. Január 12. 14:30, péntek | Helyi

Ebtartás: módosult a bejelentési határidő!

Ebtartás: módosult a bejelentési határidő!

Az ebösszeíró adatlapok MÓDOSÍTOTT leadásának határideje: 2018. február 28.

Dunaújváros Megyei Jogú Város területén 2017. szeptember elsejétől került ismét sor az ebek összeírására a jogszabályban meghatározott adattartalommal.

Tájékoztatja az ebtartókat az önkormányzat, hogy az ebösszeírás adatai alapján jelenleg nem tervezi az ebrendészeti hozzájárulás bevezetését.
Az Ebösszeíró adatlap példányai beszerezhetők a Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési és Beruházási Osztályán (2400 Dunaújváros, Városháza tér 1. III. em. 313.), a Polgármesteri Hivatal portáján, illetve letölthetők az önkormányzati weboldalról

Az ebösszeíró adatlapot ebenként kell kitölteni és eljuttatni a Polgármesteri Hivatal részére: az alábbi módok valamelyikén:
• Levélben postai úton az alábbi levélcímre: 2400 Dunaújváros, Városháza tér 1.
• Hivatal portáján, illetve a Városüzemeltetési és Beruházási Osztályán leadható
• Elektronikus úton (aláírva, majd scannelt formában) az ebosszeiras@pmh.dunanet.hu e-mail címre.

Az ebösszeíró adatlapok MÓDOSÍTOTT leadásának határideje: 2018. február 28.
2013. január 1-től – a négy hónaposnál idősebb eb csak transzponderrel (chippel) megjelölve tartható, ezért szíveskedjenek a transzponderrel meg nem jelölt ebeket a szolgáltató állatorvosnál megjelöltetni.
A transzponderrel már korábban megjelölt, ám az adatbázisban nem szereplő eb adatait az állat tartója köteles a szolgáltató állatorvossal az adatbázisban regisztráltatni. A regisztrált eb adatának megváltoztatása miatt történő adatmódosítás díjmentes.

Felhívják a figyelmet, hogy amennyiben 2018. 02. 28-át követően az Ebösszeíró adatlapon szereplő adatokban változás állna be, továbbá amennyiben ezen időpont után kerül az eb a felügyelete alá az be kell jelenteni a Polgármesteri Hivatalnak a változást követő 15 napon belül.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Január 21. 08:27, hétfő | Helyi

IX. Pentelei Kolbászfesztivál

A IX. Pentelei Kolbászfesztivált január 26-án, szombaton rendezi meg a Városháza téren a Pentele Hagyományőrző Egyesület Szabó Tamás vezetésével.

2019. Január 21. 08:21, hétfő | Helyi

Horváth Béla történész újabb előadása

Horváth Béla történész előadásai nagy népszerűségnek örvendenek Dunaújvárosban. A következő január 21., hétfőn 18 órakor kezdődik.

2019. Január 21. 08:13, hétfő | Helyi

A Magyar Kultúra Napja Dunaújvárosban

A Magyar Kultúra Napja alkalmából rendezendő önkormányzati ünnepségen a Városháza \"C\" szárnyának házasságkötő és rendezvénytermében a \"G Bunker Quintet\" jazz-formáció ad koncertet január 22-én, kedden 18 órakor.

2019. Január 11. 19:20, péntek | Helyi

Az első idei kirakodó vásár

Országos kirakodóvásárt tartanak január 13-án vasárnap Dunaújvárosban.