Városlista
2018. július 22, vasárnap - Magdolna

Hírek

2018. Január 12. 14:30, péntek | Helyi

Ebtartás: módosult a bejelentési határidő!

Ebtartás: módosult a bejelentési határidő!

Az ebösszeíró adatlapok MÓDOSÍTOTT leadásának határideje: 2018. február 28.

Dunaújváros Megyei Jogú Város területén 2017. szeptember elsejétől került ismét sor az ebek összeírására a jogszabályban meghatározott adattartalommal.

Tájékoztatja az ebtartókat az önkormányzat, hogy az ebösszeírás adatai alapján jelenleg nem tervezi az ebrendészeti hozzájárulás bevezetését.
Az Ebösszeíró adatlap példányai beszerezhetők a Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési és Beruházási Osztályán (2400 Dunaújváros, Városháza tér 1. III. em. 313.), a Polgármesteri Hivatal portáján, illetve letölthetők az önkormányzati weboldalról

Az ebösszeíró adatlapot ebenként kell kitölteni és eljuttatni a Polgármesteri Hivatal részére: az alábbi módok valamelyikén:
• Levélben postai úton az alábbi levélcímre: 2400 Dunaújváros, Városháza tér 1.
• Hivatal portáján, illetve a Városüzemeltetési és Beruházási Osztályán leadható
• Elektronikus úton (aláírva, majd scannelt formában) az ebosszeiras@pmh.dunanet.hu e-mail címre.

Az ebösszeíró adatlapok MÓDOSÍTOTT leadásának határideje: 2018. február 28.
2013. január 1-től – a négy hónaposnál idősebb eb csak transzponderrel (chippel) megjelölve tartható, ezért szíveskedjenek a transzponderrel meg nem jelölt ebeket a szolgáltató állatorvosnál megjelöltetni.
A transzponderrel már korábban megjelölt, ám az adatbázisban nem szereplő eb adatait az állat tartója köteles a szolgáltató állatorvossal az adatbázisban regisztráltatni. A regisztrált eb adatának megváltoztatása miatt történő adatmódosítás díjmentes.

Felhívják a figyelmet, hogy amennyiben 2018. 02. 28-át követően az Ebösszeíró adatlapon szereplő adatokban változás állna be, továbbá amennyiben ezen időpont után kerül az eb a felügyelete alá az be kell jelenteni a Polgármesteri Hivatalnak a változást követő 15 napon belül.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Július 20. 14:39, péntek | Helyi

Megszépül az uszoda

Elkezdődhet az uszoda felújítása is, erről tartott Dr. Galambos Dénes miniszterelnöki megbízott és Cserna Gábor polgármester.

2018. Július 20. 14:19, péntek | Helyi

SAJTÓKÖZLEMÉNY -Elfogadhatatlan döntés-

2018. Július 20. 14:03, péntek | Helyi

Paksi riasztás Dunaújváros miatt

A paksi atomerőműhöz riasztották a Magyar Honvédség Gripenjeit két kisrepülőgép miatt - tájékoztatta a Honvédelmi Minisztérium (HM) pénteken az MTI-t.

2018. Július 19. 17:43, csütörtök | Helyi

Szakcsi Lakatos a Művészteraszon

SZAKCSI LAKATOS RÓBERT QUARTETT lép fel pénteken est 20 órától a Művészteraszon a Petőfi Művészeti Liget programsorozatában.