Városlista
2018. április 23, hétfő - Béla

Hírek

2018. Január 12. 14:30, péntek | Helyi

Ebtartás: módosult a bejelentési határidő!

Ebtartás: módosult a bejelentési határidő!

Az ebösszeíró adatlapok MÓDOSÍTOTT leadásának határideje: 2018. február 28.

Dunaújváros Megyei Jogú Város területén 2017. szeptember elsejétől került ismét sor az ebek összeírására a jogszabályban meghatározott adattartalommal.

Tájékoztatja az ebtartókat az önkormányzat, hogy az ebösszeírás adatai alapján jelenleg nem tervezi az ebrendészeti hozzájárulás bevezetését.
Az Ebösszeíró adatlap példányai beszerezhetők a Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési és Beruházási Osztályán (2400 Dunaújváros, Városháza tér 1. III. em. 313.), a Polgármesteri Hivatal portáján, illetve letölthetők az önkormányzati weboldalról

Az ebösszeíró adatlapot ebenként kell kitölteni és eljuttatni a Polgármesteri Hivatal részére: az alábbi módok valamelyikén:
• Levélben postai úton az alábbi levélcímre: 2400 Dunaújváros, Városháza tér 1.
• Hivatal portáján, illetve a Városüzemeltetési és Beruházási Osztályán leadható
• Elektronikus úton (aláírva, majd scannelt formában) az ebosszeiras@pmh.dunanet.hu e-mail címre.

Az ebösszeíró adatlapok MÓDOSÍTOTT leadásának határideje: 2018. február 28.
2013. január 1-től – a négy hónaposnál idősebb eb csak transzponderrel (chippel) megjelölve tartható, ezért szíveskedjenek a transzponderrel meg nem jelölt ebeket a szolgáltató állatorvosnál megjelöltetni.
A transzponderrel már korábban megjelölt, ám az adatbázisban nem szereplő eb adatait az állat tartója köteles a szolgáltató állatorvossal az adatbázisban regisztráltatni. A regisztrált eb adatának megváltoztatása miatt történő adatmódosítás díjmentes.

Felhívják a figyelmet, hogy amennyiben 2018. 02. 28-át követően az Ebösszeíró adatlapon szereplő adatokban változás állna be, továbbá amennyiben ezen időpont után kerül az eb a felügyelete alá az be kell jelenteni a Polgármesteri Hivatalnak a változást követő 15 napon belül.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Április 19. 18:16, csütörtök | Helyi

Módosítások az iskolarendeszerünkben, vendégvonzó lehetőség a fürdőnél

Elektromobilitási mintarégió lehetünk! Elfogadott tavalyi költségvetés,DUDIK, Rockmaraton, pentelei rendezvények támogatása, nem lesz 13 buszjárat, a CO2 kvóáért sokat kell fizetnünk.

2018. Április 18. 10:36, szerda | Helyi

Aranyosi Péter, majd a Dinamit

A jövő héten két nagy érdeklődésre számot tartott előadás is lesz a dunaújvárosi Dózsa Mozicentrumban. Április 23-án hétfőn 18 órától Aranyosi Péter humorista lép fel, majd április 27-én 21 órától a Dinamit zenekar ad koncertet.

2018. Április 17. 22:21, kedd | Helyi

Kulturális támogatások – jégcsarnok fejlesztés

Rendkívüli ülést tartott kedden a gazdasági és területfejlesztéri bizottság, amelyen 45 előterjesztést véleményezett és elismeréssel szólt a helyi polgárőrségek működéséről.

2018. Április 15. 10:39, vasárnap | Helyi

Közgyűlés csütörtökön (2018.04.19) 76 napirendi ponttal

Dönt a testület a tavalyi költségvetés zárásáról, a 13-as busz ügyéről, néhány oktatás változtatásról, sport, DUDIK, Rockmaraton támogatásáról, pedagógus, ifjúsági és közbiztonsági díjak odaítéléséről.