Városlista
2018. június 18, hétfő - Levente

Hírek

2018. Március 11. 09:07, vasárnap | Helyi
Forrás: Fotó: kozlekedesvilag.hu

Ecotech: felnőttképzés

Ecotech: felnőttképzés

Az Ecotech Nonprofit Zrt.-t 2009-ben a Dunaújvárosi Egyetem (akkor még főiskola) százszázalékos tulajdonosként alapította.
Képünkön Sófalvi István, az Ecotech Nonprofit Zrt. felnőttképzési igazgatója

A cég célja a műszaki szolgáltatások körébe tartozó:
• Mérnöki szolgáltatások
• Élettartam vizsgálatok
• Roncsolásmentes anyagvizsgálatok
• Korróziós vizsgálatok
• Műszaki diagnosztikai tevékenységek
végzése annak érdekében, hogy az intézmény infrastruktúrájának kihasználtságát növelve bővítse bevételeit, nyereség- és vagyonszerzési cél nélkül.

Az Ecotech Nonprofit Zrt. kibővítve tevékenységét 2012 óta folytat felnőttképzést. Számos területen indítunk engedélyezett OKJ-s, szakmai-, nyelvi- vagy egyéb, különböző képesség-, készségfejlesztő képzéseket.
A szakmai képzések között természetesen a különböző ipari és informatikai (például hegesztés, CNC gépkezelő, PLC programozó, stb.) képzések dominálnak, de megtalálhatók más szakmai területek is, mint a pénzügyi-számviteli ügyintéző, vállalkozói mérlegképes könyvelő, adótanácsadó. Emellett különböző képességfejlesztő kurzusokat (számítógépes programok használata, rezgésdiagnosztika, értékelemző, Six sigma), tréningeket, és a legkülönbözőbb hagyományos és online nyelvi tanfolyamokat angol, német és orosz, de igény szerint akár más nyelveken is szervezünk. A teljes kínálatunk a www.felnőttképzésfelsőfokon.hu honlapon megtalálható.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Június 17. 09:38, vasárnap | Helyi

Csütörtökön, június 21-én közgyűlés, terítéken lesz sok közérdekű téma

A rendezési terv kisebb módosítása, környezetvédelem kérdései, parkoló-bővítések, élményfürdői selejtezés, alapítványi támogatások, idősügyi koncepció, két képviselői indítvány is téma lesz.

2018. Június 15. 00:39, péntek | Helyi

Ingatlanértékesítőt keresnek

2018. Június 14. 19:47, csütörtök | Helyi

Buli van az Alsó-Duna-parton

Szerdán megkezdődött a DUDIK regionális zenei fesztivál. Már az első napon remek volt a hangulat. Ma láthatják az érdeklődők a Kowalsky és a Vegát, pénteken pedig jön a Tankcsapda!

2018. Június 14. 09:05, csütörtök | Helyi

Mind nagyobb gond a parkolás Dunaújvárosban is.

Víztakarékosság az óvodákban, bölcsődékben, tervezik a parkolóhelyek bővítését, járdafelújításokat, lesz szúnyoggyérítés, fél áron válthatnak belépőt az Agárdi Popstrandra a dunaújvárosiak.