Városlista
2018. március 22, csütörtök - Beáta, Izolda, Lea

Hírek

2018. Március 11. 09:07, vasárnap | Helyi
Forrás: Fotó: kozlekedesvilag.hu

Ecotech: felnőttképzés

Ecotech: felnőttképzés

Az Ecotech Nonprofit Zrt.-t 2009-ben a Dunaújvárosi Egyetem (akkor még főiskola) százszázalékos tulajdonosként alapította.
Képünkön Sófalvi István, az Ecotech Nonprofit Zrt. felnőttképzési igazgatója

A cég célja a műszaki szolgáltatások körébe tartozó:
• Mérnöki szolgáltatások
• Élettartam vizsgálatok
• Roncsolásmentes anyagvizsgálatok
• Korróziós vizsgálatok
• Műszaki diagnosztikai tevékenységek
végzése annak érdekében, hogy az intézmény infrastruktúrájának kihasználtságát növelve bővítse bevételeit, nyereség- és vagyonszerzési cél nélkül.

Az Ecotech Nonprofit Zrt. kibővítve tevékenységét 2012 óta folytat felnőttképzést. Számos területen indítunk engedélyezett OKJ-s, szakmai-, nyelvi- vagy egyéb, különböző képesség-, készségfejlesztő képzéseket.
A szakmai képzések között természetesen a különböző ipari és informatikai (például hegesztés, CNC gépkezelő, PLC programozó, stb.) képzések dominálnak, de megtalálhatók más szakmai területek is, mint a pénzügyi-számviteli ügyintéző, vállalkozói mérlegképes könyvelő, adótanácsadó. Emellett különböző képességfejlesztő kurzusokat (számítógépes programok használata, rezgésdiagnosztika, értékelemző, Six sigma), tréningeket, és a legkülönbözőbb hagyományos és online nyelvi tanfolyamokat angol, német és orosz, de igény szerint akár más nyelveken is szervezünk. A teljes kínálatunk a www.felnőttképzésfelsőfokon.hu honlapon megtalálható.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Március 22. 14:57, csütörtök | Helyi

A nagyhét és szentmisék

Virágvasárnappal (március 25-én) megkezdődik a nagyhét, mely húsvétvasárnapig (április 1-ig) tart. Képünk a tavalyi eseményeken készült.

2018. Március 22. 14:50, csütörtök | Helyi

Tántorgás és elmélkedés

A dunaújvárosi Kortárs Művészeti Intézetben két kiállítás is nyílik a közeljövőben. Az első már most szombaton.

2018. Március 22. 00:36, csütörtök | Helyi

Nekünk Magyarország az első

A Városháza Rendezvényterme zsúfolásigmegtelt, sőt az előtérben is álltak érdeklődők, hogy meghallgassák Balog Zoltánt, az az emberi erőforrások miniszterét.

2018. Március 22. 00:12, csütörtök | Helyi

Fejér megyei Diáknapok városunkban

Idén is több mint ezer diák nevezett a Fejér Megyei Diáknapokra: április 13–15. között a megye középiskolásai tizenkét művészeti kategóriában, közel hatszáz produkcióval és alkotással mérik össze tudásukat Dunaújvárosban