Városlista
2018. december 19, szerda - Viola

Hírek

2018. Március 11. 09:07, vasárnap | Helyi
Forrás: Fotó: kozlekedesvilag.hu

Ecotech: felnőttképzés

Ecotech: felnőttképzés

Az Ecotech Nonprofit Zrt.-t 2009-ben a Dunaújvárosi Egyetem (akkor még főiskola) százszázalékos tulajdonosként alapította.
Képünkön Sófalvi István, az Ecotech Nonprofit Zrt. felnőttképzési igazgatója

A cég célja a műszaki szolgáltatások körébe tartozó:
• Mérnöki szolgáltatások
• Élettartam vizsgálatok
• Roncsolásmentes anyagvizsgálatok
• Korróziós vizsgálatok
• Műszaki diagnosztikai tevékenységek
végzése annak érdekében, hogy az intézmény infrastruktúrájának kihasználtságát növelve bővítse bevételeit, nyereség- és vagyonszerzési cél nélkül.

Az Ecotech Nonprofit Zrt. kibővítve tevékenységét 2012 óta folytat felnőttképzést. Számos területen indítunk engedélyezett OKJ-s, szakmai-, nyelvi- vagy egyéb, különböző képesség-, készségfejlesztő képzéseket.
A szakmai képzések között természetesen a különböző ipari és informatikai (például hegesztés, CNC gépkezelő, PLC programozó, stb.) képzések dominálnak, de megtalálhatók más szakmai területek is, mint a pénzügyi-számviteli ügyintéző, vállalkozói mérlegképes könyvelő, adótanácsadó. Emellett különböző képességfejlesztő kurzusokat (számítógépes programok használata, rezgésdiagnosztika, értékelemző, Six sigma), tréningeket, és a legkülönbözőbb hagyományos és online nyelvi tanfolyamokat angol, német és orosz, de igény szerint akár más nyelveken is szervezünk. A teljes kínálatunk a www.felnőttképzésfelsőfokon.hu honlapon megtalálható.

Ezek érdekelhetnek még

2018. December 16. 18:05, vasárnap | Helyi

JÉGTÖRŐ MÁTYÁS

Tamási Áron sziporkázó művében (dramaturg Balassa Eszter) két történetszál, két világ, a szellemi és a földi, fonódik össze egy misztikus történetben.

2018. December 16. 17:58, vasárnap | Helyi

ADVENTI ZENÉS DÉLUTÁN a BARTÓKBAN

A program, amire tizennégy éves kortól várják a szervezők az érdeklődőket 15 órakor kezdődik a Bartók színházban. A műsort Buváry Lívia énekes-előadóművész (Magyar Állami Operaház, Budapest) és Tótin Katalin zongoraművész (Duna

2018. December 16. 17:52, vasárnap | Helyi

Helyi Érték Program - Meghosszabbított határidő

A Helyi Érték Program célja helyi civil szervezetek, kezdeményezések támogatása, amelyek a helyben élő emberek életét, közösséggé válását, identitásának megerősödését segítik, és helyi problémákra keresnek válaszokat.

2018. December 14. 13:21, péntek | Helyi

A Grincs a Dózsa moziban

A Grincs /The Grinch/ Rated: 6 Formátum: 2D / 3D Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film. Hossz: 86 perc.