Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2016. Augusztus 21. 20:29, vasárnap | Helyi sport

Edzőtábor Szarvason

Edzőtábor Szarvason

A Danubius KSE versenytollaslabdásai közül 9 fő a debreceniekkel közösen edzőtáborozott Szarvason.

Az évek óta hagyományosan augusztusban megrendezésre kerülő 8 napos edzőtábor célja a felkészülés a 2016/2017-es versenyszezonra.

Dunaújvárosi és debreceni játékosok mellett Budapestről, Hajdúszoboszlóról is érkeztek játékosok.Az edzések mellett meglátogatták a szarvasi Tessedik Sámuel Múzeumot, élményfürdőben pihenték az edzések fáradalmait,a Vízi Színház esti előadásán jártak és a Kőrös folyó mentén található Magyarok Világútján végighaladva eljutottak a történelmi Magyarország középpontját jelképező emlékhelyhez. A több, mint egy hetes intenzív tollaslabda edzőtábor dunaújvárosi részvevői voltak: Bölcskei Hanna, Kovács Nikolett, Borbély Hanna, Nemoda Zsuzsanna, Horváth Nóra, Vagyóczki Dávid, Dobrovitz Barabás Zoltán, Vagyóczki Roland, Varga Gabriella és Jakab János. Utolsó este táborzáró és értékelő bográcsos partit tartottak, ezzel is erősítve Dunaújváros és Debrecen sportbarátságát.


Augusztus 13-15-ig Jakab János és Varga Gabriella a Danubius KSE 2 edzője Pécsett nemzetközi edzői továbbképzésen vett részt dán edző irányításával.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 17:39, péntek | Életmód

Kulka Jánost választották a nemzet színészének

Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művészt, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját választották a nemzet színészének - közölte honlapján a Nemzeti Színház pénteken.

2024. Május 03. 13:47, péntek | Belföld

KSH: a benzin 3,2, a dízel 2,4 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 639, míg a régiós országokban 619 forint volt.

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás