Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2017. November 21. 00:47, kedd | Helyi sport

Egy évvel hosszabbított Jason Morgan

Egy évvel hosszabbított Jason Morgan

A Dunaújvárosi Acélbikák vezetése egy évvel, 2019. március 31-ig hosszabbított a kanadai vezetőedzővel!

Remek hírrel szolgálhatunk a dunaújvárosi jégkorongot szeretőknek, hiszen a menedzsment és Jason Morgan egy évvel meghosszabbította már most a kanadai vezetőedző szerződését, így biztos, hogy a következő szezon végéig ki áll majd a DAB kispadján. A kiváló szakember elmondta: - Komoly céljaink vannak már idén is a szezon második felében, szeretnénk nagyon sok meglepetést okozni az Erste Liga csapatainak, ezért kőkeményen készülünk jégen és azonkívül egyaránt. Szerencsére a csapat menedzsmentjének ugyanolyan elképzelései voltak a jövővel kapcsolatban, mint nekem, így hamar arra jutottunk, hogy érdemes folytatni a közös munkát és egy hosszabb távú koncepciót kialakítani a sikeresség érdekében. Mindennap úgy megyek a jégpályára, hogy ha csak egy kicsivel is, de jobbak legyünk, mint egy nappal korábban. A játékosok is vevők a kemény munkára, elvégzik a "házi feladatot" lelkiismeretesen, így jól haladunk, hétfőn pedig a Fehérvár otthonában vihetjük át az elméleti tudást a jégre is.

Címkék: jégkorong, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Január 23. 05:17, kedd | Helyi sport

Jégkorong Erste Liga - Fontos meccset nyert a DEAC a Dunaújvárosi Acélbikák ellen

A rájátszásba jutásért zajló csatában fontos győzelmet aratott a DEAC a vendég Dunaújváros felett a jégkorong Erste Liga vasárnapi játéknapján.

2024. Április 17. 17:23, szerda | Életmód

Nyolc sztárfellépő és negyven koncert az idei Paloznaki Jazzpikniken

Anastacia, a Brand New Heavies, Tony Hadley, a Morcheeba, az MF Robots, a Son Mieux, a Kraak & Smaak és Izo FitzRoy lesz a 12. Paloznaki Jazzpiknik sztárfellépője augusztus 1. és 3. között a Balaton-felvidéken.

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 17. 13:40, szerda | Külföld

Ukrajnai háború - Az ukrán elnök aláírta a mozgósításról szóló új törvényt

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök aláírta kedden a mozgósítás, a katonai nyilvántartásba vétel és a katonai szolgálattal kapcsolatos egyes rendelkezések javításáról szóló törvényt