Városlista
2018. július 19, csütörtök - Emília

Hírek

2018. Július 10. 18:47, kedd | Helyi sport

Egy olimpiai bajnok tanácsai Rácalmáson

Egy olimpiai bajnok tanácsai Rácalmáson

Nem mindennapos vendég járt a Rácalmás SE kajak-kenu szakosztályánál ma délelőtt. A klubot az olimpiai bajnok, tízszeres világbajnok, tizenhatszoros magyar bajnok Vaskuti István kenus látogatta meg.

Vaskuti Bölcskei Ferenc szakosztályvezető meghívásának tett eleget. Az 1980-as moszkvai olimpia bajnoka (párosban 500 méteren Foltán Lászlóval) a rácalmási fiatalakonak előbb élménybeszámolót tartott, majd edzést, amikor ő maga is kenuba szállt. A ma már hatvanhárom éves sportember elmondta a jelenlévőknek, hogy kajakosként kezdte, de hamar rájött arra, hogy az unalmas, az igazi sport a kenu.

Dicsérte a klub eredményességét, a szép vízitelepet, és hatalmas dolognak tartja, hogy egy ilyen kis városnak több utánpótlás-válogatottja is van. Közülük egyébként Bucsi Bence éppen a múlt héten lett aranyérmes a horvátországi ifjúsági maraton Európa-bajnokságon.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2018. Július 18. 19:04, szerda | Helyi sport

Döntetlen a Pénzügyőr ellen

Eredetileg a Videoton második csapatával játszott volna ma felkészülési mérkőzést a DPASE labdarúgócsapata, de a fehérváriak lemondták a meccset. Azonban a dunaújvárosiak így sem maradtak ellenfél nélkül..

2018. Július 17. 22:07, kedd | Helyi sport

Sárkányos dunaújvárosi aranyérem

Négy magyar egység nyert érmet a Szegeden zajló sárkányhajó klubvilágbajnokság első versenynapján. Az első aranyat a dunaújvárosi Dragon Steel.

2018. Július 17. 21:51, kedd | Helyi sport

Védőt igazolt a DPASE

Puskás Gábor személyében egy 26 esztendős hátvéd csatlakozott a Dunaújváros PASE NB III-as labdarúgóihoz.

2018. Július 17. 21:47, kedd | Helyi sport

Svájc vagy Koszovó

A svájci Spono Eagles, vagy a koszovói KHF Shqiponja Gjakove lesz a Dunaújvárosi KKA felnőtt csapatának ellenfele az EHF Kupában.