Városlista
2018. november 16, péntek - Ödön

Hírek

2018. Július 10. 18:47, kedd | Helyi sport

Egy olimpiai bajnok tanácsai Rácalmáson

Egy olimpiai bajnok tanácsai Rácalmáson

Nem mindennapos vendég járt a Rácalmás SE kajak-kenu szakosztályánál ma délelőtt. A klubot az olimpiai bajnok, tízszeres világbajnok, tizenhatszoros magyar bajnok Vaskuti István kenus látogatta meg.

Vaskuti Bölcskei Ferenc szakosztályvezető meghívásának tett eleget. Az 1980-as moszkvai olimpia bajnoka (párosban 500 méteren Foltán Lászlóval) a rácalmási fiatalakonak előbb élménybeszámolót tartott, majd edzést, amikor ő maga is kenuba szállt. A ma már hatvanhárom éves sportember elmondta a jelenlévőknek, hogy kajakosként kezdte, de hamar rájött arra, hogy az unalmas, az igazi sport a kenu.

Dicsérte a klub eredményességét, a szép vízitelepet, és hatalmas dolognak tartja, hogy egy ilyen kis városnak több utánpótlás-válogatottja is van. Közülük egyébként Bucsi Bence éppen a múlt héten lett aranyérmes a horvátországi ifjúsági maraton Európa-bajnokságon.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2018. November 16. 11:11, péntek | Helyi sport

Senkit nem szabad lenézni

Mindkét fél számára fontos a férfi futsal NB I. 10. fordulójában a DUNAFERR DUE DUTRADE FC - BME-BT FC mérkőzés a Dunaújváros Sportcsarnokban, 11.16-án pénteken 19 órától.

2018. November 15. 19:03, csütörtök | Helyi sport

Szabadkorcsolyázás a jégcsarnokban

A korcsolyázás szerelmesei ebben az évben is hódolhatnak hobbijukban a Dunaújvárosi Jégcsarnokban - a sporteseményektől függően.

2018. November 15. 18:48, csütörtök | Helyi sport

Debrecenben javíthatnak az Acélbikák

Idegenben, a negyedik helyezett Debrecen otthonában folytatja az Erste Liga alapszakaszának küzdelmeit pénteken este fél nyolctól a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata.

2018. November 15. 11:08, csütörtök | Helyi sport

Felhívás Dunaújváros Sportjáért díj adományozására

Dunaújváros Sportjáért díj azon személyeknek és közösségeknek adományozható, akik Dunaújvárosban a testnevelés és sport területén kiváló munkát végeztek, vagy kimagasló sporteredményeket értek el.