Városlista
2018. szeptember 23, vasárnap - Tekla

Hírek

2018. Július 10. 18:47, kedd | Helyi sport

Egy olimpiai bajnok tanácsai Rácalmáson

Egy olimpiai bajnok tanácsai Rácalmáson

Nem mindennapos vendég járt a Rácalmás SE kajak-kenu szakosztályánál ma délelőtt. A klubot az olimpiai bajnok, tízszeres világbajnok, tizenhatszoros magyar bajnok Vaskuti István kenus látogatta meg.

Vaskuti Bölcskei Ferenc szakosztályvezető meghívásának tett eleget. Az 1980-as moszkvai olimpia bajnoka (párosban 500 méteren Foltán Lászlóval) a rácalmási fiatalakonak előbb élménybeszámolót tartott, majd edzést, amikor ő maga is kenuba szállt. A ma már hatvanhárom éves sportember elmondta a jelenlévőknek, hogy kajakosként kezdte, de hamar rájött arra, hogy az unalmas, az igazi sport a kenu.

Dicsérte a klub eredményességét, a szép vízitelepet, és hatalmas dolognak tartja, hogy egy ilyen kis városnak több utánpótlás-válogatottja is van. Közülük egyébként Bucsi Bence éppen a múlt héten lett aranyérmes a horvátországi ifjúsági maraton Európa-bajnokságon.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2018. Szeptember 20. 20:26, csütörtök | Helyi sport

A Zöld Sasok otthonában a Bikák

Szeptember 21-én, pénteken 18 órától a Ferencvároshoz látogat a Dunaújvárosi Acélbikák csapata az ERSTE Liga következő fordulójában.

2018. Szeptember 20. 10:18, csütörtök | Helyi sport

Világkupa a dunaújvárosi Kovács Zsófiával

A tornászok péntektől vasárnapig tartó szombathelyi challenge világkupaversenyén ott lesz a magyar válogatottban a Dunaferr SE kitűnősége, Kovács Zsófia is.

2018. Szeptember 19. 20:37, szerda | Helyi sport

Nem született meglepetés - a Ferencváros nyert

Bő negyven percig tudta tartani a lépést a Dunaújvárosi Kohász a Ferencvárossal az NB I-es női kézilabda-bajnokságban ma este, ám a hajrában már könnyű gólokat szerezve nyert 36-23-ra a bajnoki ezüstérmes a Dunaújváros Sportcsarnokban.

2018. Szeptember 19. 08:48, szerda | Helyi sport

A lábtoll-labdázók, akik csendben sikeresek

Több olyan sportág is működik Dunaújvárosban, amely sokat tesz az eredményekért és sikeresek is, de mégis alig hallani róluk. Most egy ilyennel foglalkozunk, egy ilyenre próbáljuk meg felhívni a figyelmet: ez a lábtoll-labda.