Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Július 10. 18:47, kedd | Helyi sport

Egy olimpiai bajnok tanácsai Rácalmáson

Egy olimpiai bajnok tanácsai Rácalmáson

Nem mindennapos vendég járt a Rácalmás SE kajak-kenu szakosztályánál ma délelőtt. A klubot az olimpiai bajnok, tízszeres világbajnok, tizenhatszoros magyar bajnok Vaskuti István kenus látogatta meg.

Vaskuti Bölcskei Ferenc szakosztályvezető meghívásának tett eleget. Az 1980-as moszkvai olimpia bajnoka (párosban 500 méteren Foltán Lászlóval) a rácalmási fiatalakonak előbb élménybeszámolót tartott, majd edzést, amikor ő maga is kenuba szállt. A ma már hatvanhárom éves sportember elmondta a jelenlévőknek, hogy kajakosként kezdte, de hamar rájött arra, hogy az unalmas, az igazi sport a kenu.

Dicsérte a klub eredményességét, a szép vízitelepet, és hatalmas dolognak tartja, hogy egy ilyen kis városnak több utánpótlás-válogatottja is van. Közülük egyébként Bucsi Bence éppen a múlt héten lett aranyérmes a horvátországi ifjúsági maraton Európa-bajnokságon.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Január 23. 05:17, kedd | Helyi sport

Jégkorong Erste Liga - Fontos meccset nyert a DEAC a Dunaújvárosi Acélbikák ellen

A rájátszásba jutásért zajló csatában fontos győzelmet aratott a DEAC a vendég Dunaújváros felett a jégkorong Erste Liga vasárnapi játéknapján.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.