Városlista
2019. február 23, szombat - Alfréd

Hírek

2018. Július 10. 18:47, kedd | Helyi sport

Egy olimpiai bajnok tanácsai Rácalmáson

Egy olimpiai bajnok tanácsai Rácalmáson

Nem mindennapos vendég járt a Rácalmás SE kajak-kenu szakosztályánál ma délelőtt. A klubot az olimpiai bajnok, tízszeres világbajnok, tizenhatszoros magyar bajnok Vaskuti István kenus látogatta meg.

Vaskuti Bölcskei Ferenc szakosztályvezető meghívásának tett eleget. Az 1980-as moszkvai olimpia bajnoka (párosban 500 méteren Foltán Lászlóval) a rácalmási fiatalakonak előbb élménybeszámolót tartott, majd edzést, amikor ő maga is kenuba szállt. A ma már hatvanhárom éves sportember elmondta a jelenlévőknek, hogy kajakosként kezdte, de hamar rájött arra, hogy az unalmas, az igazi sport a kenu.

Dicsérte a klub eredményességét, a szép vízitelepet, és hatalmas dolognak tartja, hogy egy ilyen kis városnak több utánpótlás-válogatottja is van. Közülük egyébként Bucsi Bence éppen a múlt héten lett aranyérmes a horvátországi ifjúsági maraton Európa-bajnokságon.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2019. Február 22. 08:54, péntek | Helyi sport

Focistának öltözve!

A DLSZ farsang alkalmából újra pályára hívja az amatőr kispályás labdarúgókat február 23-án szombaton az Arany János Iskola sportcsarnokába. A torna a „Focistának öltözve...” alnevezést kapta.

2019. Február 22. 08:50, péntek | Helyi sport

Búcsúzik a DAB az idei szezontól

Február 22-én, pénteken a Fehérvári Titánok ellen búcsúzik az idei ERSTE Liga szezontól a Dunaújvárosi Acélbikák csapata.

2019. Február 19. 19:56, kedd | Helyi sport

Remek hétvége - Szabados Márton bravúrja

Mozgalmas hétvégén jutott túl a Dunaferr SE birkózó-szakosztálya. Három komoly versenyen vettek részt a dunaújvárosiak.

2019. Február 18. 20:05, hétfő | Helyi sport

A Fradi ellen a Magyar Kupában

A Ferencváros csapata lesz a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesének ellenfele a Magyar Kupa elődöntőjében.