Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2010. December 08. 18:17, szerda | Helyi

Egy harmad döntött

Egy harmad döntött

A romániai győzelemsorozat után itthon is hozta a kötelezőt a Dab.Docler jégkorong csapata. A MOL Ligában ezúttal az Újpestet győztek az Acélbikák.

A bajnokság alapszakaszának utolsó előtti fordulójában a sorozat leggyengébb csapatával, az Újpesttel mérhették össze tudásokat a dunaújvárosi fiúk. Nem kellett sokáig várni az első piros-fehér gólra, hiszen tizenkét másodperc után Metcalfe megszerezte a vezetést. Alig két perccel később jött a folytatás, Martinka bombája talált utat a vendége kapujába. Az első harmadban sorra vezették a támadásokat az újvárosiak, és sorozatban Azari, Magosi valamint Martinka is betalált. A találkozó így gyakorlatilag az első 20 percben eldőlt, hiszen a szünetre már 5-0 arányban vezettek a mieink.

A második harmadban visszafogottabbak voltak az Acélbikák, talán a biztos vezetés tudatában engedett ki a csapat, de ezt a játékrészt döntetlenre hozták a vendégek. (6-1) Az utolsó húsz percben gólpárbajt vívott a két gárda, melyből a Dab. Jött ki jobban. Végül a Dunaújvárosi együttes 9-3 arányban nyerte meg a találkozót, és szerezte meg a bajnoki pontokat. Következő, alapszakasz záró találkozóra pénteken 18 órakor kerül sor az UTE otthonában.

Dab.Docler – UTE 9-3 (5-0, 1-1, 3-2)

Dab.Docler: Lindström, Hegyi (1), Pozsgai (1), Metcalfe 3 (2), MacSweyn (3), Magosi 1, Martinka 2 (1), Tőkési (2), Kiss Á. (1), Papp V. 1, Azari 2 (1), Lencsés, Papp Cs., Szilassy, Győri, Kecskeméti (kapus). Vezetőedző: J. P. MacCallum.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.