Városlista
2019. február 22, péntek - Gerzson

Hírek

2019. Február 09. 11:18, szombat | Helyi sport
Forrás: kohaszkezi.hu, fotó: dunaujvaros.com/Sándor Judit

Együttműködési megállapodás a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia és a Duna-Pent NKSE között

Együttműködési megállapodás a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia és a Duna-Pent NKSE között

Az aláírásánál a Kohászt Imre Vilmos sportigazgató, Mátéfi Eszter szakmai igazgató-helyettes, György László vezetőedző, míg Duna-Pent NKSE-t, Hingyi Zita elnök és Hingyi Beatrix technikai vezető képviselte.

- Azért kötöttük ezt a megállapodás, mert szeretnénk, hogy a két klub a jövőben kölcsönösen segítse egymást, s azok a játékosok, akik nálunk kevesebb játéklehetőséget kapnak, a Duna-Pent NKSE-nél az NB II-es felnőtt bajnokságban, vagy az ifjúsági második osztályban több szerephez juthatnának, ezzel biztosítva folyamatos fejlődésüket. Ez elsősorban az ifjúsági és serdülő korú kézilabdázókat érinti, s bár eddig is adtunk kölcsön játékosokat, most ezzel a megállapodással szerettük volna még szorosabbra fűzni a kapcsolatot a Duna-Pent NKSE-vel. Szerencsére egyre több fiatal kézilabdázik akadémiánkon, ám ez kötelességet is ró ránk, hiszen biztosítanunk kell számukra a megfelelő versenyeztetési lehetőséget, s ezt segíti ez az együttműködés is, mely mindenki számára kedvező, árulta el akadémiánk szakmai igazgató-helyettese.

A Duna-Pent NKSE az NB II Dél-nyugat csoportjában szerpel, edidg lejátszott tizenegy találkozóján hat pontot gyűjtött, ami jelenleg a tizedik helyezéshez elég a tizenkét csapatos tabellán, s legközelebb február 16-án, a hetedik helyen álló BBSC Balatonboglár otthonában lép pályára a felnőttek mezőnyében.

Képünkön balról jobbra: Hingyi Beatrix, Hingyi Zita, Mátéfi Eszter, Imre Vilmos és György László

Ezek érdekelhetnek még

2019. Február 22. 08:54, péntek | Helyi sport

Focistának öltözve!

A DLSZ farsang alkalmából újra pályára hívja az amatőr kispályás labdarúgókat február 23-án szombaton az Arany János Iskola sportcsarnokába. A torna a „Focistának öltözve...” alnevezést kapta.

2019. Február 22. 08:50, péntek | Helyi sport

Búcsúzik a DAB az idei szezontól

Február 22-én, pénteken a Fehérvári Titánok ellen búcsúzik az idei ERSTE Liga szezontól a Dunaújvárosi Acélbikák csapata.

2019. Február 19. 19:56, kedd | Helyi sport

Remek hétvége - Szabados Márton bravúrja

Mozgalmas hétvégén jutott túl a Dunaferr SE birkózó-szakosztálya. Három komoly versenyen vettek részt a dunaújvárosiak.

2019. Február 18. 20:05, hétfő | Helyi sport

A Fradi ellen a Magyar Kupában

A Ferencváros csapata lesz a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesének ellenfele a Magyar Kupa elődöntőjében.