Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2017. Szeptember 15. 11:22, péntek | PR

Emberközpontú, új közvetítő az ingatlanpiacon!

Emberközpontú, új közvetítő az ingatlanpiacon!

A CasaNetWork Ingatlanszövetség 5 ingatlanszakember-tulajdonos 15 irodájával jelent meg a piacon.

A formáció, a nagy hálózatok szokásaitól eltérően, nagyobb önállóságot biztosít a különböző tagirodáknak, hogy ezáltal előtérbe kerüljenek a személyes kapcsolatok, ami elengedhetetlen a hatékony üzletmenet folyamatában.
A CasaNetWork tagirodái, az Openhouse hálózatából váltak ki, több évtizedes szakmai tapasztalattal a hátuk mögött. A közvetítő iroda fő működési területe a Balaton és Észak- nyugat- Magyarország, valamint Szolnok és Gödöllő környéke.
Az irodák legfőbb prioritása a saját területükön van, de keresztértékesítésre is lehetőségük van.
Az online értékesítési csatornákon való aktivitásukat mutatja, hogy jelenleg több mint 60 hazai és külföldi portálon láthatók a rájuk bízott ingatlanok
„Hisszük, hogy a borokhoz hasonlóan az ingatlanoknak is van „tájjellegük. Ezért a helyi viszonyokat fókuszba helyezve építjük fel irodáinkban az értékesítési stratégiát. Hiszünk a személyes kapcsolat fontosságában, az egyedi kérések megvalósításában. A kényelmi előnyök széles köre mellett a legmodernebb ingatlan értékesítési technikával párosuló emberközpontú megoldásokat vetjük be, válogatott kínálatunk megkönnyíti a választást.” – nyilatkozta Gávris Szabolcs az egyik alapító, a szolnoki és a gödöllői körzettel foglalkozó iroda tulajdonosa.
„Kimondottan ellenezzük, hogy súlyos anyagi terhet jelentő szerződésekkel láncoljunk egy partnert a hálózatunkhoz, ha nem találja meg a számításait. Természetesen az üzleti titok és az adatvédelem más kérdés, azokat komolyan veszük.” – fűzte hozzá.
A hálózat szabad kezet biztosít a partnerek, pr és marketing tevékenységre fordított költségkeret mértékében.
Korábbi tapasztalatuk alapján, elvetik a központi irányítás szükségességét, helyette a biztos jövőkép és az emberi hangot helyezik fókuszba.
A CasaNetWork hálózat önköltségi alapokon működik. A hálózatnál dolgozók az ország legjobb trénereitől tanulhatnak térítésmentesen. A szakmai napoknak, valamint a workshop-ok köszönhetően, személyesen konzultálhatnak a különböző földrajzi területeken dolgozó értékesítők.

Címkék: casanetwork

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat