Városlista
2018. december 12, szerda - Gabriella

Hírek

2018. December 06. 20:09, csütörtök | Helyi sport
Forrás: acelbikak.net

Erdélybe utazott a DAB

Erdélybe utazott a DAB

December 6-án útnak indult a Dunaújvárosi Acélbikák csapata, amely legközelebb pénteken a Gyergyó otthonában lépnek jégre az Erste Ligában.
Vasárnap pedig a Corona Brassó vendégei lesznek.

A tabella hetedik helyén álló DAB a hatodik Gyergyó otthonában folytatja a pontgyűjtést az Erste Ligában.

A DAB kanadai vezetőedzője, Corey Bricknell így nyilatkozott:
- Sokat elemeztük az utóbbi időszakban az ellenfelünket, rengeteg videót néztünk. Ezek alapján azt gondolom, hogy a gyorsaságunkat kell kihasználni ellenük és minél többet kell birtokolnunk a korongot, illetve okosan kell megjátszani a helyzeteket. Az természetesen magától értetődő, hogy magabiztos védelemre és kapusteljesítményre lesz szükségünk. Az ellenük játszott előző mérkőzésünk alapján a helyzet kihasználásunkon mindenképpen javítanunk kell, és nem szabad fegyelmezetlen kiállításokkal hátrányba hoznunk magunkat.

A gyergyói találkozó 17.30 órakor, a vasárnapi 16 órakor kezdődik.

Ezek érdekelhetnek még

2018. December 11. 07:59, kedd | Helyi sport

Supola Zoltán: \"és csak jönnek elő a szép emlékek\"

Supola Zoltán, a Dunaferr SE egykori tornásza, a magyar torna halhatatlanja. Erről 2015. szeptember 11-óta papírja is van, hiszen ekkor választották be a Magyar Torna Szövetség Halhatatlanok Klubjába.

2018. December 10. 21:07, hétfő | Helyi sport

Santa Claus Cup - nagy sikerrel

A „Santa Claus Cup” második „fordulóját” rendezték meg hétvégén a DAB jégkorongozói a Dunaújvárosi Jégcsarnokban. Az U10-es korosztály AAA kategóriájában - legerősebb csapatok – húsz együttes mérte össze tudását.

2018. December 10. 20:54, hétfő | Helyi sport

Klujber Katrin távozik a Dunaújvárosi Kohász soraiból a Ferencvárosba

A DKKA és az FTC között –Klujber Katrin hozzájárulásával – megállapodás jött létre a játékos végleges átigazolására vonatkozóan, aki így az FTC-Rail Cargo Hungaria csapatában folytatja tovább pályafutását.

2018. December 09. 18:48, vasárnap | Helyi sport

Ötvenszázalékos mérleg Erdélyben

A Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata a hétvégén két mérkőzést játszott Erdélyben az Erste Ligában. Pénteken Gyergyószentmiklóson nyert, vasárnap Brassóban kikapott.