Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. Február 26. 10:35, péntek | Helyi
Forrás: Horváth Diána c. r. zászlós, FM RFK Kommunikációs Szolgálat

Évet értékelt a rendőrkapitány

Évet értékelt a rendőrkapitány

Suszter Tamás r. őrnagy a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság megbízott vezetője értékelte a 2015. évben végzett szakmai tevékenységet.

Ünnepélyes állománygyűlés keretei között 2016. február 25-én értékelte Dunaújváros rendőrkapitánya a múlt évben végzett tevékenységet. Suszter Tamás r. őrnagy a 2015. évben - Nagy Zoltán r. ezredes irányítása alatt - végzett szakmai munkát jónak értékelte. Részletesen beszámolt az elért eredményekről és a tett intézkedésekről, meghatározta azokat a pontokat, amelyben további javulást vár.
A megbízott rendőrkapitány kiemelte, hogy a regisztrált bűncselekmények száma jelentősen csökkent a kapitányság illetékességi területén és a felderítési mutatók is az elmúlt évek legjobbjai.
Jelentős sikerként könyvelte el, hogy a közterületen elkövetett bűncselekmények számában szintén nagymértékű csökkenés mutatkozott, amelyet egyrészt a közterületen eltöltött százezer órát meghaladó óraszámnak és polgárőrséggel történő kiváló együttműködésnek, másrészt a magas színvonalon végzett megelőzési tevékenységnek tulajdonított.
A kapitány köszönetet mondott az önkormányzatoknak, a társszerveknek, valamint a helyi ügyészségnek és bíróságnak az év során nyújtott anyagi és erkölcsi támogatásért, valamint a szakmai alapokon nyugvó folyamatos párbeszédért, egyben köszönetét fejezte ki a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság állományának a kitartó, magas szakmai színvonalon végzett munkáért.
Dr. Varga Péter r. dandártábornok, az állománygyűlés elöljárója kiválóra értékelte a dunaújvárosi rendőrök tavalyi évben végzett munkáját. Nem csak a rendőrkapitányság állományának, hanem a rendőrségi dolgozók hozzátartozóinak is köszönetet mondott a 2015. évben tanúsított támogatásukért.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.