Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2011. Június 28. 14:25, kedd | Belföld
Forrás: HírTV

Extraalacsony lesz a hitel kamata

Extraalacsony lesz a hitel kamata

Évekkel rövidebb lehet a diákhitel törlesztése, miután júliustól minden idők legalacsonyabb szintjére csökken a hitel kamata.

 

A jövő hónaptól a jelenlegi 8 és fél százalék helyett 8 százalék lesz a kamat, és ez a szint marad év végéig, a decemberi kamatdöntésig. A Diákhitel Központ kommunikációs igazgatója az alacsony kamatszintet a Magyar Nemzetnek azzal magyarázta: ez a kölcsön nem függ a svájci frank árfolyamától, mivel a központ a hitelkeret egy részét a forintpiacról, másik részét pedig az Európai Fejlesztési Banktól szerzi be, kedvező feltételek mellett. (da)

hírTV

Címkék: kamat

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

2024. Április 24. 14:28, szerda | Belföld

Egy budapesti iskolában is gyanús szagokat éreztek, nyomoz a rendőrség

Ismeretlen tettes ellen indított nyomozást a rendőrség a XXIII. kerületi Török Flóris Általános Iskolában szerda reggel történt tömeges rosszullétek miatt, amelyek előtt szúrós szag terjengett az épületben

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.