Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2016. Október 31. 15:15, hétfő | Helyi sport
Forrás: Huszka Zsuzsanna

Ez történt a vízilabdás lányoknál

Ez történt a vízilabdás lányoknál

Az országos bajnokságokban szinte minden korosztályban képviselteti magát a dunaújvárosi vízilabda szakág - sikerekkel.

A Leány Gyermek Országos Bajnokságban 14 csapat nevezett, két csoportra osztották a csapatokat. A DFVE csapata az A-csoportban mérkőzik meg. Két meccset már le is játszottak: a Polo Sport Club ellen győzelemmel, az UVSE csapata ellen vereséggel szálltak ki a vízből, ám még vár rájuk csata többek között a BVSC Zugló, az Eger, a Tatabánya, a Szentes és Győr ellen is.

A Leány Ifjúsági Országos Bajnokságban 9 csapat között versengenek a DFVE lányai. A Polo Sport Club ellen szintén győzelmet arattak, illetve az UVSE Vízilabda Sportegyesület csapatától vereséget szenvedtek, de vár még rájuk is mérkőzés hasonló csapatok ellen: az UVSE Vízilabda Sportegyedület másik csapatával, a Zuglóval, Egerrel, Tatabányával, Szentessel és Győrrel is még kell mérkőzniük a lányoknak.

Az I. osztályú női felnőtt bajnokságban a soron következő mérkőzés november 2.-án, szerdán játsszák a lányok a Szeged ellen 19 órától, míg a BENU Női Kupában november 5-én, Szentesen ugranak vízbe a lányok, ahol az Egerrel ls a Szentessel mérkőznek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 15:23, csütörtök | Életmód

Látványos csillaghullás várható május első hétvégéjén

Az év egyik legszebb meteorraja, az Éta Aquaridák csillaghullása lesz látható vasárnap hajnalban.

2024. Május 02. 15:22, csütörtök | Belföld

EM: áprilisban is termelési csúcsot döntöttek az ipari naperőművek

Újabb rekordot hozott a múlt hónap utolsó napja a nagyobb méretű napelemes rendszerek termelésében - tette közzé az Energiaügyi Minisztérium (EM) a Facebook-oldalán csütörtökön.

2024. Május 02. 15:21, csütörtök | Belföld

NGM: a kormány üdvözli az üzemanyagárak újabb csökkentését

A kormány üdvözli a Mol bejelentését, miszerint szombattól, azaz 2024. május 4-től újabb 4-4 forinttal csökken a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára.

2024. Május 02. 09:12, csütörtök | Belföld

Több mint 3000 család igényelt már csok pluszt

Meghaladta a háromezret a csok plusz igénylések száma - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára csütörtökön az index.hu-nak adott interjújában.