Városlista
2018. február 25, vasárnap - Géza

Hírek

2018. Január 19. 21:10, péntek | Helyi

Ezúttal a Rudas volt a soron

Ezúttal a Rudas volt a soron

Pénteken este folytatódott a dunaújvárosi középiskolák szalagavató-sorozata. Ezúttal a DSZC Rudas Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiuma volt a „soros”. A nézők fergeteges műsort élvezhettek végig a telt házas Dunaújváros Spo

A 12. B osztály keringője méltó nyitánya volt a szalagtűző bálnak (mind a négy végzős osztály táncolt keringőt, a sportágazatosok ezt megspékelték egy részlettel a Grease musicalből), ami után az intézmény igazgatója, Szemenyei István ünnepi beszédében előbb a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum főigazgatóját, Csapó Gábort köszöntötte, majd az üdvözlőmondatok után esküre kérte fel a végzős diákokat. Szemenyei István a következő mondatokkal zárta beszédét: – Búcsúzó tanítványaink lassan elveszítik a megszokott hétköznapok kereteit, a Rudas kiszámítható, biztonságot adó falait, a gyermeki lét felelősség nélküli korlátlanságát.

A DSZC Rudas Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiumában először végez sportágazatos osztály.
A színpadi produkciókat a 12.C tizenkilenc párral eltáncolt keringője zárta, ezután tűzték fel mind a négy osztálynak a szalagot.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Február 24. 17:05, szombat | Helyi

Közgyűlési képviselők márciusi fogadóórái

Lőrinczi Konrád, Gombos István, Nagy Zoltánni,Lassingleitner Fruzsina, Iván László, Cserni Béla,Tóth Kálmán, Barta Endre,Sztankovics László 2018. márciusi fogadóórái

2018. Február 22. 00:22, csütörtök | Helyi

Orbán Viktor: Dunaújváros becsületbeli ügy

Szerdán Dunaújvárosba látogatott Orbán Viktor miniszterelnök. Tárgyalt a város vezetésével, interjút adott a helyi televíziónak, majd találkozott az Acélbikák jégkorong csapatának játékosaival is.

2018. Február 16. 19:00, péntek | Helyi

A Bugaci leves titka

Ha hiszik ha nem, vannak városunknak is titkai... Az egyik ilyen a Corso Bugaci levese.

2018. Február 16. 19:00, péntek | Helyi

Farsangi képet kérünk!

Itt a farsangi bálok ideje. Jelmezbe bújnak kicsik és nagyok.