Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2010. November 22. 10:35, hétfő | Helyi
Forrás: Dab.Docler

Finom volt a Brassó-i!

Finom volt a Brassó-i!

Kitűnő kezdés, átaludt középső szakasz, majd nagyszerű hajrá. Ez jellemezte a Dab.Docler jégkorong csapatának Brassó elleni mérkőzését.

Az Újpest elleni félbeszakadt mérkőzés után nem csak az Acélbikák jó játéka miatt kellett izgulnia a kilátogató szurkolóknak, hanem a jégkészítő gép állapotáért is. Szerencsére a csapat és a rolba is jól bírta, így újabb szép győzelmet aratott a MacCallum-gárda. Nagyon jól indult az első játékrész, hiszen sorozatban Metclafe, Varga és Azari találatával hamar három gólos előnyt sikerült kiharcolni a piros-fehér gárdának.

Az előny birtokában sajnos rövid hullámvölgy állt be az újvárosi gárda játékában, és előbb szépített a Brassó, majd a második harmad elején egy gólra felzárkózott. (3-2) Szerencsére a középső játékrész végén ismét felébredtek az Acélbikák, és Pavuk valamint Virág szép lövése után visszaállt a különbség (5-2). már is feliratkozott a góllistára, így a záró felvonás előtt ismét biztos előnynek örülhettek a hazai drukkerek. (5-2) A befejező felvonásban már nem engedte ki a győzelmet a kezéből a Dab., sőt még MacSweyn valamint Virág találatával a különbséget is sikerült növelni. Győzött tehát 7-3 arányban a Dunaújvárosi együttes, és ezzel továbbra is üldözi a Csíkszereda együttesét.

Dab.Docler – Fenestela 68 Brasov 7-3 (3-1, 2-1, 2-1)

Dab.Docler: Lindström, Hegyi, Pozsgai (1), Metcalfe 1 (1), MacSweyn 1 (1), Magosi (1), Varga 1 (1), Martinka (2), Virág 2 (1), Pavuk 1 (2), Azari 1, Lencsés (1), Tőkési, Kiss Á., Galanisz, Papp V. (3), Győri, Szilassy, Papp Cs. Vezetőedző: J. P. MacCallum.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.