Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Március 02. 10:59, péntek | Helyi
Forrás: Németh Tünde

Fogyasztóvédelmi félfogadás máskor

Fogyasztóvédelmi félfogadás máskor

A városházán havi két alkalommal ügyfeleket fogadó Fogyasztóvédelmi Iroda nyitva tartása a március 15.-ei nemzeti ünnep miatt módosul

Márciusban is két alkalommal (a március 15-ei nemzeti ünnepre való tekintettel eltérő időpontban) március 8-án, és március 22-én (csütörtökön), délelőtt 9 és 15 óra között, a II. emeleti 213-as számú irodában várja a Fejér Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelőségének kihelyezett ügyfélszolgálata az érdeklődőket!

A Fejér Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelősége javaslatára Dunaújváros Önkormányzata egy komplett programot valósít meg. Schneider Istvánné, a Fejér Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelőségének igazgatója elmondta, hogy a Felügyelőség munkatársai nem csak a fogyasztókat, hanem a vállalkozásokat is igyekeznek segíteni, így az ismeretek szélesebb körben válnak hozzáférhetővé.
A felügyelőség munkatársait ez évben először november 24-én kereshették fel a fogyasztók délelőtt 9 és 15 óra között a városháza II. emelet 213. irodában. Ezt követően decemberben már két alkalommal (a hónap első és harmadik csütörtökén) várták és segítették az érdeklődő fogyasztókat.
A Felügyelőség hatáskörét jogszabályok határozzák meg, így szigorúan behatárolt az a terület, amikor hatóságként egyéni fogyasztóvédelmi ügyekben eljárhatnak. Ennek ellenére tanáccsal tudnak szolgálni olyan esetekben is, amikor nem tartozik illetékességi körükbe a kifogásolt ügy. Útbaigazítást adnak, hogy egyáltalán hogyan kezdjen bele egy fogyasztó reklamációs ügyének intézésébe.
A márciusi hónapot követően, április 05-én lesz újra elérhető a kihelyezett ügyfélszolgálat, a II. emeleti („B” épület) 213-as tárgyalójában, délelőtt 9 órától délután 15:00 óráig.

Címkék: fogyasztóvédelem

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.