Városlista
2019. április 24, szerda - György

Hírek

2019. Február 11. 17:18, hétfő | PR

Fókuszban a jó nyelvtanár és nyelvvizsgáztató

Fókuszban a jó nyelvtanár és nyelvvizsgáztató

Nyelviskola és tanár közös célja, hogy minél több diák tegyen sikeres vizsgát. Ám ez csak akkor lehetséges, ha a rendszert kiválóan ismerő szakértők készítik fel, majd vizsgáztatják a tanulókat.

Egy sikeres nyelvvizsga csapatmunka eredménye. Természetesen kell hozzá a kellően motivált és szorgalmas diák, de ugyanilyen fontos a feladattípusokat, követelmény- és értékelésrendszert alaposan ismerő, kellően képzett oktató, illetve vizsgáztató is. Mindegy, hogy alap-, közép- vagy felsőfokról van szó, nem számít, angol, német vagy francia nyelvről beszélünk: a siker kulcsa végső soron a megfelelő szakemberek kezében van. Az Euroexam ezért kiemelt hangsúlyt fordít a nyelvtanárok és nyelvvizsgáztatók folyamatos továbbképzésére, a vizsgarendszer és elvárások megismertetésére.

Hatékony és felkészült tanár

Minden nyelvvizsga más és más, nincs egy univerzális tudás, amivel mindenfajta feladatra ugyanolyan színvonalon fel lehet készíteni egy tanulót. Az Euroexam például erősen kommunikáció központú rendszer, mely kifejezetten a valós életben használandó nyelvi és kommunikációs készségeket, megoldásokat értékeli. Ez a gyakorlatban a többi vizsgaközpontétól nagyban eltérő, sok szempontból modernebb követelmény- illetve pontrendszert jelent, nem csoda tehát, hogy a nyelvtanár képzés módszertana is egyedi.A rendszerint workshop formában rendezett kurzusokon résztvevői részletekbe menően megismerhetik a szóbeli és írásbeli vizsgák feladattípusait, a szinteknek megfelelő követelményeket, azonban nagyban támaszkodhatnak saját tapasztalataikra is. A 2002 óta működő, 30 órás tanárképzés Budapesten túl számos vidéki nagyvárosban elérhető.

Magasan képzett vizsgáztató

Egy szóbeli nyelvvizsga sikeres levezetése, a tudásukról számot tevő diákok kommunikatív kompetenciáinak hatékony és helyes felmérése, teljesítményük értékelése is alapos szakképzést igényel. Euroexam vizsgáztatónak elsősorban olyan jelentkezőket várnak, akik azon túl, hogy rendelkeznek a feladat ellátásához szükséges felsőfokú nyelvtudással, többéves szakmai tapasztalatukkal magabiztosan képesek ennek a speciális szerepnek megfelelni. Mindezt a tudást – angol és német nyelven – rendszerezetten, a legmodernebb tanítási módszereken keresztül adja át a 30 órás szakmai továbbképzés, mely 2019 során három időpontban indul.

Mindkét kurzus nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a résztvevők saját diákjaikban valóban hasznos, a valós élet valós helyzeteiben alkalmazható nyelvtudást építsenek fel, és sikeresen készítsék fel őket a nyelvvizsgára. Csatlakozz, ha te is szeretnéd szaktudásodat a következő szintre emelni, releváns szaktanári vagy vizsgáztatói tapasztalatot szerezni, és a legmodernebb módszertanok segítségével idegen nyelvet oktatni!

Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 15. 18:08, hétfő | PR

Igazi szenzációval készül Erdős Csaba Alsóörsre

Kaszkadőr világsztár a Balaton parton

2019. Április 01. 15:46, hétfő | PR

Iskolát újítanak fel, sportcsarnokot építenek

Több mint 800 millió forint értékű iskolafelújítási és bővítési munkát nyert nyílt közbeszerzési pályázaton a Jánosik és Társai Kft. Szécsényben.

2019. Március 12. 17:16, kedd | PR

Metró Áruházakat takarítanak

Ismét a takarítási üzletágban piacvezető Jánosik és Társai Kft. nyerte el a hazai 12 Metró áruház tisztán tartását, az épületek körüli területek gondozását.

2019. Február 11. 17:15, hétfő | PR

Lámpaboltok egy kattintásnyi távolságban

Az online áruházak hatalmas mértékben könnyítik meg életünket. Időt és energiát, valamint pénzt spórolhatunk meg azzal, ha néhány kattintással lámpa webshopból rendeljük meg a kiválasztott darabokat.