Városlista
2019. február 23, szombat - Alfréd

Hírek

2019. Február 11. 17:18, hétfő | PR

Fókuszban a jó nyelvtanár és nyelvvizsgáztató

Fókuszban a jó nyelvtanár és nyelvvizsgáztató

Nyelviskola és tanár közös célja, hogy minél több diák tegyen sikeres vizsgát. Ám ez csak akkor lehetséges, ha a rendszert kiválóan ismerő szakértők készítik fel, majd vizsgáztatják a tanulókat.

Egy sikeres nyelvvizsga csapatmunka eredménye. Természetesen kell hozzá a kellően motivált és szorgalmas diák, de ugyanilyen fontos a feladattípusokat, követelmény- és értékelésrendszert alaposan ismerő, kellően képzett oktató, illetve vizsgáztató is. Mindegy, hogy alap-, közép- vagy felsőfokról van szó, nem számít, angol, német vagy francia nyelvről beszélünk: a siker kulcsa végső soron a megfelelő szakemberek kezében van. Az Euroexam ezért kiemelt hangsúlyt fordít a nyelvtanárok és nyelvvizsgáztatók folyamatos továbbképzésére, a vizsgarendszer és elvárások megismertetésére.

Hatékony és felkészült tanár

Minden nyelvvizsga más és más, nincs egy univerzális tudás, amivel mindenfajta feladatra ugyanolyan színvonalon fel lehet készíteni egy tanulót. Az Euroexam például erősen kommunikáció központú rendszer, mely kifejezetten a valós életben használandó nyelvi és kommunikációs készségeket, megoldásokat értékeli. Ez a gyakorlatban a többi vizsgaközpontétól nagyban eltérő, sok szempontból modernebb követelmény- illetve pontrendszert jelent, nem csoda tehát, hogy a nyelvtanár képzés módszertana is egyedi.A rendszerint workshop formában rendezett kurzusokon résztvevői részletekbe menően megismerhetik a szóbeli és írásbeli vizsgák feladattípusait, a szinteknek megfelelő követelményeket, azonban nagyban támaszkodhatnak saját tapasztalataikra is. A 2002 óta működő, 30 órás tanárképzés Budapesten túl számos vidéki nagyvárosban elérhető.

Magasan képzett vizsgáztató

Egy szóbeli nyelvvizsga sikeres levezetése, a tudásukról számot tevő diákok kommunikatív kompetenciáinak hatékony és helyes felmérése, teljesítményük értékelése is alapos szakképzést igényel. Euroexam vizsgáztatónak elsősorban olyan jelentkezőket várnak, akik azon túl, hogy rendelkeznek a feladat ellátásához szükséges felsőfokú nyelvtudással, többéves szakmai tapasztalatukkal magabiztosan képesek ennek a speciális szerepnek megfelelni. Mindezt a tudást – angol és német nyelven – rendszerezetten, a legmodernebb tanítási módszereken keresztül adja át a 30 órás szakmai továbbképzés, mely 2019 során három időpontban indul.

Mindkét kurzus nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a résztvevők saját diákjaikban valóban hasznos, a valós élet valós helyzeteiben alkalmazható nyelvtudást építsenek fel, és sikeresen készítsék fel őket a nyelvvizsgára. Csatlakozz, ha te is szeretnéd szaktudásodat a következő szintre emelni, releváns szaktanári vagy vizsgáztatói tapasztalatot szerezni, és a legmodernebb módszertanok segítségével idegen nyelvet oktatni!

Ezek érdekelhetnek még

2019. Február 11. 17:15, hétfő | PR

Lámpaboltok egy kattintásnyi távolságban

Az online áruházak hatalmas mértékben könnyítik meg életünket. Időt és energiát, valamint pénzt spórolhatunk meg azzal, ha néhány kattintással lámpa webshopból rendeljük meg a kiválasztott darabokat.

2019. Február 11. 17:13, hétfő | PR

Így lehet egységes a fürdőszobánk

A fürdőszoba stílusa és berendezése sokat elárul annak tulajdonosáról. Törekedjünk arra, hogy minél egységesebb, letisztultabb legyen, hogy valódi kikapcsolódás lehessen az ott töltött idő.

2019. Január 25. 14:16, péntek | PR

Teljes körű üzemeltetést nyertek

Még a takarító személyzetnél is előírás az angol nyelv ismerete, annál a munkánál, amit most nyert el a Jánosik és Társai Kft. - tájékoztatott Jánosik Lajos tulajdonos.

2018. December 19. 18:14, szerda | PR

Prezi székházban takarítanak

A világhírű startup cég budapesti fejlesztőközpontjának takarítását nyerte el a Jánosik és Társai Kft.