Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2016. November 04. 19:54, péntek | Helyi sport
Forrás: kohaszkezi.hu

Folytatás Kisvárdán

Folytatás Kisvárdán

Nehéz, de nem megoldhatatlan feladat előtt állnak kézilabdázóink, akik szombaton délután a Kisvárda otthonában lépnek pályára.

A legutóbbi bajnoki fordulóban sajnos elszenvedte első vereségét csapatunk, mely 26-23 arányban maradt alul a Vác vendégeként. A pontvadászat hetedik fordulójában újra idegenben kell helyt állnia kézilabdázóinknak, akik az újonc Kisvárda ellen méretik meg magukat szombaton délután fél kettőtől. Zdravko Zovko tanítványainak hétvégi vetélytársa jelenleg a nyolcadik helyen áll a tabellán úgy, hogy két mérkőzést megnyert, míg négy alkalommal vereséget szenvedett.

A statisztika alapján azt gondolnánk, hogy könnyűnek ígérkező összecsapás vár a Kohász kézilabdázóira, ám ez nincs így, nagyon nehéz hatvan perc elé néz csapatunk, hiszen vendéglátójuk hazai pályán különösen veszélyes, s erről a Fehérvár KC is tudna mesélni, mely az ötödik fordulóban 23-22-es vereséget szenvedett Kisvárdán. Csapatunk nagyon komolyan veszi a holnap kora délutáni összecsapást, s már ma délután el is utazott a mérkőzés helyszínére. Mint azt György László másodedző elmondta, együttesünk számára kiemelt fontosságú a találkozó, de a remélt győzelem megszerzéséhez muszáj lesz minden játékosunknak a tudása legjavát nyújtania.

"Biztos, hogy nehéz mérkőzés vár ránk, egy rutinos játékosokkal megtűzdelt csapat lesz az ellenfelünk, vagyis nagyon oda kell figyelnünk rájuk, nem szabad a tabellán elfoglalt helyezéssel foglakoznunk, s a legnagyobb hiba lenne, ha lenéznénk az ellenfelet. Ezt persze nem is tesszük meg, nem sok idő állt a rendelkezésünkre a Vác elleni győztes kupamérkőzés után, de igyekeztünk a lehető legjobban felkészülni a Kisvárdából. Az egyik legfontosabb összecsapás vár ránk szombaton délután, hiszen egy győzelemmel megerősítenénk helyünket az élmezőnyben, ugyanakkor a két pontot csak koncentrált, taktikus és fegyelmezett játékkal lesz esélyünk megszerezni. A Vác elleni bajnokin és a kupamérkőzésen sajnos nem úgy védekeztünk, ahogy reméltük, ebben mindenképpen előrébb kell lépnünk, próbáltunk is javítani ezen az elmúlt napokban, remélhetőleg sikerrel, s már holnap több segítséget tudunk nyújtani a kapusainknak abban, hogy ők is jobb teljesítménnyel rukkoljanak elő" – árulta el másodedzőnk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben