Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. Június 18. 10:20, hétfő | Belföld
Forrás: mti

Folytatódik a felújítás az M1-es autópálya mindkét oldalán

Folytatódik a felújítás az M1-es autópálya mindkét oldalán

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. ezen a héten folytatja az M1-es autópálya felújítását. Tatabánya és Bicske térségében a pálya mindkét oldalán aszfaltoznak, ami torlódást okozhat - tájékoztatta a társaság hétfőn az MTI-vel.

Hétfőtől csütörtökig a Budapest felé vezető oldalon fektetnek le új burkolatot Bicskénél. Tatabányánál kedden és szerdán a Hegyeshalom felé autózók számíthatnak kisebb javításokra, csütörtökön a Pest felé vezető oldalon végeznek lokális karbantartást - közölték.

A Győr felé vezető oldalon, az M0-s autóút csomópontjától két és fél kilométeres szakaszon zajlik felújítás. A munkálatok néhány héten belül véget érnek, majd a 28-as és 40-es kilométer között folytatódik a teljes körű rekonstrukció.

Kedden vegyszeres gyomirtást végeznek a 12-es és 66-os kilométer között, mozgó terelés mellett, szombaton a Budapest felé vezető oldalon, a 23-as és 38-as kilométer között burkolatjeleket festenek, és a külső sávot lezárják.

A Budapest felé vezető oldalon, a 124-es és 126-os kilométer között dilatációs javítási munkák zajlanak hétfőtől szerdáig. A 100-as és 115-ös kilométer között kedden és szerdán az elválasztó sáv növényzetét kaszálják, ezért a belső sávot lezárják.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.