Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Október 30. 20:04, kedd | Helyi önkormányzati
Forrás: dunaujvaros.hu

Forgalmi rend változás Dunaújvárosban

Forgalmi rend változás Dunaújvárosban

Az előző évekhez hasonlóan a Mindenszentek és Halottak napja miatt forgalmi rend változás lesz Dunaújvárosban a köztemető környékén.

A Temető utca és Vadvirág utca kereszteződésénél "Behajtani tilos" Kivéve busz és taxi" közúti jelzőtáblák, míg a Frangepán utca és Páskom utca kereszteződésében "Egyirányú forgalmi út" közúti jelzőtábla, valamint parkolást szabályzó táblákat helyeznek ki. Ezek alapján a Temető utcáról a Frangepán utca felé lehet tovább haladni, míg a temetőt elhagyva a Temető utcán kell végig haladni, így ezzel is biztosítva a várható megnövekedett forgalmat, valamint a gépjárművek parkolását. A forgalmi rend 2018. október 31-én (szerdán) reggel 8 órakor lép hatályba és 2018. november 5-én (hétfőn) reggel 8 órakor áll vissza az eredeti forgalmi rend. Ezen időszak alatt mind a rendőrség és mind a polgárőrség jelenlétével segíti a gépjárművek zavartalan közlekedését. A gépjárművel érkezőktől azt kérik, hogy a jármű utasterében látható helyen semmilyen értéket ne hagyjanak!

Ugyanezen időszak alatt a Magyar út - Petőfi S. út - Tolsztoj u. csomópontban, volt Szórád iskola előtti gyalogos átkelőlámpa, valamint a Magyar út - Park Center csomópontban a jelzőlámpák sárga villogós üzemmódban fognak működni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 13:53, péntek | Életmód

A munkabér az elsődleges munkahelyválasztási szempont Magyarországon

A munkahelyválasztásnál a magyar munkavállalók számára 2024-ben is a vonzó munkabér és juttatási csomag az elsődleges, ezt követi a munkahelyi légkör és a munkaadó pénzügyi stabilitása, ahol nem kell tartani a leépítéstől

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.