Városlista
2017. december 15, péntek - Valér

Hírek

2017. December 09. 23:33, szombat | Helyi

Forralt bor és tea több mint 380 ezerért

Forralt bor és tea több mint 380 ezerért

Az országgyűlési képviselő, a polgármester, az alpolgármester áll a teás és a forralt boros kannál mögé, hogy jótékony cél érdekében kiszolgálják a vendégeket.

A jótékony cél érdekében, az energia hivatal elnöke, képviselők, cégek, intézmények vezetői, városlakók teáztak, kávéztak december 8-án 16 órától a Corner terasza előtt.

A Fidesz helyi szervezete által szervezett idei jótékony célú ital-árusításnak a célja a dunaújvárosi kórház megsegítése volt. Azaz a kórházi bál céljához hasonlóan az újszülött osztály eszközfejlesztéséhez szeretnének hozzájárulni.

Dr. Galambos Dénes országgyűlési képviselő nagyon jó kezdeményezésnek tartja, hogy a kórházi bál céljaihoz csatlakozik a forralt bor és tea értékesítési akció. Úgy vélte, hogy megközelítőleg 350 ezer forint biztos össze fog jönni. Majdnem pontosan tippelt.

Az akció sikeres volt, 389. 570 forint jött össze a részt vevők adományainak köszönhetően.


Címkék: forralt bor, tea

Ezek érdekelhetnek még

2017. December 14. 20:46, csütörtök | Helyi

Közgyűlés: több karácsonyi köszönet, kevés vita, sok döntés

Köszönetek sora kísérte az idei utolsó közgyűlés kezdetét. A következő felemelő mozzanat a Dunaújváros Egészségéért díjak átadása volt. A döntéseket némelykor jó szándékú érvelés és vita kísérte, befolyásolta-

2017. December 14. 03:45, csütörtök | Helyi

Horváth Tomi a Dal megnyerésére készül

Cserna Gábor polgármester fogadta a Sztárban sztárt nyert Horváth Tamást és feleségét, s tolmácsolta városunk elismerését és ajándékot nyújtott át.

2017. December 13. 01:01, szerda | Helyi

Kilátó lesz a Duna-parton

A leendő kilátó helyén tartott sajtótájékoztatót Cserna Gábor, polgármester Dunaújváros közeljövőben épülő új attrakciójáról.

2017. December 12. 22:03, kedd | Helyi

A 2017. évi közmeghallgatás témái.

Az idei év legfontosabb eredményeit vázolta a polgármester, majd a jövő évi fejlesztések közt kiemelte, hogy a városé immár az élményfürdő, amely várhatóan húsvét hetében próbaüzemmel nyílik meg