Városlista
2018. október 16, kedd - Gál

Hírek

2017. December 09. 23:33, szombat | Helyi

Forralt bor és tea több mint 380 ezerért

Forralt bor és tea több mint 380 ezerért

Az országgyűlési képviselő, a polgármester, az alpolgármester áll a teás és a forralt boros kannál mögé, hogy jótékony cél érdekében kiszolgálják a vendégeket.

A jótékony cél érdekében, az energia hivatal elnöke, képviselők, cégek, intézmények vezetői, városlakók teáztak, kávéztak december 8-án 16 órától a Corner terasza előtt.

A Fidesz helyi szervezete által szervezett idei jótékony célú ital-árusításnak a célja a dunaújvárosi kórház megsegítése volt. Azaz a kórházi bál céljához hasonlóan az újszülött osztály eszközfejlesztéséhez szeretnének hozzájárulni.

Dr. Galambos Dénes országgyűlési képviselő nagyon jó kezdeményezésnek tartja, hogy a kórházi bál céljaihoz csatlakozik a forralt bor és tea értékesítési akció. Úgy vélte, hogy megközelítőleg 350 ezer forint biztos össze fog jönni. Majdnem pontosan tippelt.

Az akció sikeres volt, 389. 570 forint jött össze a részt vevők adományainak köszönhetően.


Címkék: forralt bor, tea

Ezek érdekelhetnek még

2018. Október 15. 08:38, hétfő | Helyi

Csütörtökön közgyűlés, pályázatok garmadája is téma lesz

átogatóközpont a Mondbach kúriában, arborétum-fejlesztés, Aquantis információs központ, Kandó Kálmán tér átalakítása, kerékpárút hálózat fejlesztése és hasonlók.Felszámolási eljárás indult a szennyvíztisztító ellen.

2018. Október 11. 17:09, csütörtök | Helyi

Bontják az uszodát!

Ahogy ígérték az illetékesek, hétfőn megkezdődött a Fabó Éva Sportuszoda felújítása. Aki a napokban arra jár, láthatja, a külső borítást már bontják.

2018. Október 10. 21:56, szerda | Helyi

Három értékes ingatlan megvételét utasította el a gazdasági bizottság

Önkormányzati feladat lesz a megbüntetett hajléktalanok ingóságainak megőrzése. Erről és 3 ingatlan megvételének elutasításáról döntött szerdai (2018.10.10.) ülésén a Gazdasági és Területfejlesztési Bizottság.

2018. Október 10. 20:25, szerda | Helyi

Zöld recept - a mozgás gyógyszer

A magyar kormány kiemelt népegészségügyi célkitűzése között szerepel a szívinfarktus csökkentése, stroke megelőzése, lábamputálások csökkentése, amelynek egyik eseménye a Zöld recept - A mozgás gyógyszer rendezvény.