Városlista
2018. július 19, csütörtök - Emília

Hírek

2017. December 09. 23:33, szombat | Helyi

Forralt bor és tea több mint 380 ezerért

Forralt bor és tea több mint 380 ezerért

Az országgyűlési képviselő, a polgármester, az alpolgármester áll a teás és a forralt boros kannál mögé, hogy jótékony cél érdekében kiszolgálják a vendégeket.

A jótékony cél érdekében, az energia hivatal elnöke, képviselők, cégek, intézmények vezetői, városlakók teáztak, kávéztak december 8-án 16 órától a Corner terasza előtt.

A Fidesz helyi szervezete által szervezett idei jótékony célú ital-árusításnak a célja a dunaújvárosi kórház megsegítése volt. Azaz a kórházi bál céljához hasonlóan az újszülött osztály eszközfejlesztéséhez szeretnének hozzájárulni.

Dr. Galambos Dénes országgyűlési képviselő nagyon jó kezdeményezésnek tartja, hogy a kórházi bál céljaihoz csatlakozik a forralt bor és tea értékesítési akció. Úgy vélte, hogy megközelítőleg 350 ezer forint biztos össze fog jönni. Majdnem pontosan tippelt.

Az akció sikeres volt, 389. 570 forint jött össze a részt vevők adományainak köszönhetően.


Címkék: forralt bor, tea

Ezek érdekelhetnek még

2018. Július 18. 18:51, szerda | Helyi

Három dunaújvárosi játékos utazott a válogatott edzőtáborába

Vasárnaptól jövő szombatig a törökországi Belekben edzőtáborozik a magyar női kézilabda-válogatott. A kereten három dunaújvárosi játékos található.

2018. Július 18. 08:23, szerda | Helyi

Desszertbemutató - gasztrokalauz

Nosztalgia hangulat és vendégfogadás a perkátai Győry-kastélyban. Francia és portugál vendégek is érkeztek.

2018. Július 18. 08:05, szerda | Helyi

Parlagfűveszély - észnél lenni!

Több helyen megjelent a levegőben a parlagfű és az üröm virágpora - közölte az Országos Közegészségügyi Intézet kedden a Facebook-oldalán. Azt ajánlják, hogy a parlagfűre érzékeny allergiások keressék fel kezelőorvosukat.

2018. Július 17. 22:25, kedd | Helyi

Ismét szúnyoggyérítés

Hat megyében irtják a szúnyogokat a héten - tájékoztatott az országos gyérítési programért felelős Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője.