Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2015. Augusztus 28. 00:07, péntek | Helyi

Péntek délután gála Ferling Dettiért

Péntek délután gála Ferling Dettiért

Jelentősen átalakított kerettel vágott neki a felkészülési időszaknak felnőtt kézilabda csapatunk. Szerencsére eddig mindenki jól bírja a terhelést, és a hangulat is kitűnő.

Már egy rövid játékra is sor került: Simontornyán jótékonysági mérkőzésen mutatkoztak be az újoncok, akik gyorsan átvették a "kohászos" tempót...
Július végétől következnek a felkészülési mérkőzések, amelyek közük kiemelkedik augusztus közepén a Kohász-Hummel Kupa, amelyre orosz és román csapat is érkezik. Ferling Bernadett már rekreációs edzőként segíti az Akadémia munkáját, de természetesen nem feledkezünk meg a búcsú mérkőzéséről sem, amit augusztus 28-án 16.00 órakor rendezünk a Dunaújvárosi Sportcsarnokban.

Sok régi kedvencet meghívtunk erre az estére, akik újra szerelést öltenek magukra Detti kedvéért, és lesz egy meglepetés vendég is, akiről többet egyelőre nem árulhatunk el.
Elkészítették a bajnoki és nemzetközi kupasorsolást is. A hazai versengésben kedvezően alakult a menetrend, hiszen fokozatosan erősödő ellenfelekkel találkozunk.

A nyitófordulóban, szeptember 2-án az NB I/B-ből felkerült Budaörs látogat hozzánk, majd Mosonmagyaróváron folytatjuk a pontvadászatot. Az EHF kupában kiemeltek vagyunk, olasz-izraeli párharc győztesével találkozunk a harmadik fordulóban. Nem lehet gond a továbbjutás. A mérkőzések időpontját igyekeztünk úgy megtalálni, hogy kitérjünk a labdarúgók állandó szombati menetrendjétől, így lesznek szerdai és pénteki mérkőzéseink is. Augusztus 5-től áruljuk a bérleteket, változatlan áron. A tavalyi bérletesek elővásárlási joggal rendelkeznek a korábban megszokott helyükre.
Célokról nehéz beszélni, mert minden riválisunk erősített, főleg külföldi játékosokkal. Mi továbbra is maradunk a "magyar vonalon", és hiszünk benne, hogy így is sikeresek leszünk. Hatalmas harc várható az érmekért, szeretnénk ott lenni a véghajrában. De ennél is fontosabb, hogy fiatal játékosaink fejlődjenek, beépüljenek a keretbe. Ennek érdekében idén is részt veszünk Viborgban a nemzetközi utánpótlás tornán, ahova junior és ifjúsági keretünk is elutazik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.