Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2011. Február 14. 09:34, hétfő | Helyi
Forrás: Dab.Docler

Galanisz hat gólpassza döntött

Galanisz hat gólpassza döntött

Fordulatokban gazdag, jó mérkőzést játszott a Dab.Docler jégkorong csapata a Miskolc ellen az OBI-es bajnokság vasárnapi fordulóban. A második játékrészben elért öt szép gól döntött.

Nem indult jól a Miskolc elleni összecsapás az Acélbikák szempontjából. Még el sem kezdődött igazából a mérkőzés, amikor gyakorlatilag az első támadását gólra váltott a borsodi csapat. A hirtelen jött vezető találat nem törte meg az újvárosi fiúkat, két perc múlva egy kipattanó után Metcalfe egyenlített. (1-1) Az első harmad további 17 perce kiegyenlített, néhol unalmas, gól nélküli játékot hozott, így a szünetre döntetlen állással vonulhattak az együttesek.

A második játékrészre alaposan felpörgött a Dab., és nagyszerű játékkal eldöntötte az összecsapást. A nagy gólok időszakában először Varga bombázott a vendégek kapujába, majd Pavuk szemfüles gólja után már 3-1 volt az Acélbikák előnye. A harmad közepén Martinka ütött hatalmas gólt, majd Virág zörgette meg miskolci hálót. A második húsz perc végére már öt góllal, 6-1 arányban vezetett a nagyszerűen játszó hazai gárda.

A záró harmadban Virág kezdte a gólok sorát, majd a hajrá ismét a vendégeké volt, Waddel két találatával kissé kozmetikázta az eredményt. A végén J. P. MacCallum gárdája 7-3 arányban diadalmaskodott, ezzel továbbra is második a Vasas mögött a táblázaton. A mérkőzés külön érdekessége volt, hogy Galanisz hat gólpasszal járult hozzá a győzelemhez.

Dab.Docler – Miskolci JJSE 7-3 (1-1, 5-0, 1-2)

Dab.Docler: Sevela (1), Hegyi, Pozsgai, Magosi, MacSweyn, Metcalfe 1, Lencsés, Varga 1 (1), Virág 3, Galanisz (6), Kiss Á. (1), Martinka 1 (1), Tőkési, Azari, Papp V., Pavuk 1, Győri, Kiss D., Mestyán, Szilassy, Jonkl. Vezetőedző: J. P. MacCallum.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.