Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. Február 10. 14:55, szombat | Helyi sport
Forrás: Fotó: acelbikak.net

Góltotó a Corsóval: utolsó forduló

Góltotó a Corsóval: utolsó forduló

Január 26-án megkezdődött a jégkorong Erste Liga felsőházának a küzdelme. Ennek apropóján az infodunaujvaros.hu honlapunk tippelő játékra hívta az Acélbikák drukkereit, a jégkorong kedvelőit.

A Góltotó a Corsóval ! című játékunk következő és egyben utolsó fordulójában a Dunaújvárosi Acélbikák - Újpest mérkőzés végeredményét tippelhetik meg az olvasónink.

A találkozó február 11-én, vasárnap 17 órakor kezdődik a Dunaújvárosi Jégcsarnokban, tippelni a mérkőzés kezdetéig lehet.

Tippeléshez kattintson ide!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Január 23. 05:17, kedd | Helyi sport

Jégkorong Erste Liga - Fontos meccset nyert a DEAC a Dunaújvárosi Acélbikák ellen

A rájátszásba jutásért zajló csatában fontos győzelmet aratott a DEAC a vendég Dunaújváros felett a jégkorong Erste Liga vasárnapi játéknapján.

2024. Április 20. 09:51, szombat | Belföld

Orbán Viktor: amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán.

2024. Április 20. 09:49, szombat | Belföld

BMW-Lufthansa megállapodás: nagyobb repülők közlekednek Debrecen és München között

A debreceni autógyárát érintő társasági szerződést kötött a BMW Group a Lufthansa légitársasággal, ennek értelmében nagyobb befogadóképességű repülőket közlekedtetnek Debrecen és München között hétfői és pénteki napokon

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.