Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. Október 01. 09:58, hétfő | Helyi sport
Forrás: acelbikak.net

Gond nélküli győzelem Fehérváron

Gond nélküli győzelem Fehérváron

A Dunaújvárosi Acélbikák Erste ligás jégkorongcsapata a szomszédvár együtteséhez látogatott tegnap este, a Fehérvári Titánok vendége volt. A DAB 3–1-re nyert.

Megyei rangadón, a Fehérvári Titánok elleni összecsapáson korcsolyáztak jégre ma este fél hattól a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói az Erste Liga újabb fordulójában. Antti Karhula tanítványai még az első fordulóban, Bécsben tudtak nyerni idegenben, azóta azonban vereséget szenvedtek a Fradi és az Újpest otthonában is, így egyértelműen az volt a céljuk, hogy elhozzák a három pontot a megyeszékhelyről.

Fehérvári Titánok – DAB 1-3 (0-1, 0-1, 1-1)

Fehérvári Titánok: Kornakker – Beukeboom, Sándor, Bennett, Kiss P., Madácsi, McGurty, Vas (1), Lewis 1, Mazzag, Mihály, Reiter, Szabó, Balogh, Péter, Vizi, Erdély, Almási, Hamvai, Nagy. Vezetőedző: Kiss Dávid.

DAB: Garbacz – Erdélyi, Jabornik 1 (1), Nagy, Turtiainen 1, Uski, Franssila 1, Léránt, Azari (1), Iossafov (1), Westerling (1), Hruby (1), Lencsés, Saluga 1, Tóth, Török, Szabó D., Makovics, Németh, Pinczés. Vezetőedző: Antti Karhula.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Január 23. 05:17, kedd | Helyi sport

Jégkorong Erste Liga - Fontos meccset nyert a DEAC a Dunaújvárosi Acélbikák ellen

A rájátszásba jutásért zajló csatában fontos győzelmet aratott a DEAC a vendég Dunaújváros felett a jégkorong Erste Liga vasárnapi játéknapján.

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.