Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2011. Május 30. 13:31, hétfő | Helyi

Gyilkossági kísérlet

Gyilkossági kísérlet

Esküszöm majdnem elcsapta a lányokat. Komolyan, ahogy látta, hogy leléptek az aszfaltra, padlóig nyomta a gázt. Felbőgött a motor, csak azt látták, hogyha nem szedik a lábukat, keresztülhajt rajtuk.

Nem volt idejük gondolkozni, kérdéseket feltenni. Futottak át az úttesten a biztonságot adó járdáig. Lihegve ugrottak fel, amikor elsuhant mögöttük a sötétszínű autó. Aztán csikorogva megállt. Ugyanis tőlük 30 méterre piros volt a lámpa, már jó ideje. Meg kellett tehát állni. Kapkodva a levegőt néztek utána. A rendszáma: LTF 271 vagy KTF 271 volt, egy sötétszínű autó. Úgy vélik, hogy egy Volkswagen, de ebben nem annyira biztosak.

Ezúton kérdezik az autó vezetőjétől a következőket: vajon mi volt az oka, hogy tövig taposta a gázt, ahogy meglátta őket átkelni az aszfalton? Örömet érzett-e ahogy látta, hogy lélekszakadva rohannak ? Vagy csak izgatta, ahogy elképzelte maga előtt, hogy a testük szétloccsan majd a motorháztetőn? Netalán csak rossz napja volt: mondjuk, beszóltak neki a boltban vagy a munkahelyen, és ezért akarta viszontbüntetni másokat?

Talán csak az erejét akarta megmutatni, a lóerők erejét, hogy hatalma van. Hatalma van, holmi saját lábon közlekedők felett. Hatalma van, ereje, bárki felett. Főképp az ebédből az Építők útján munkahelyükre menő lányokkal szemben. Velük akármit is megtehet. Ha akarja, el is ütheti őket. Ha nem fogadnak neki szó, ha nem tisztelik az erejét, ha nem vigyáznak, illetve nem sietnek, akkor hullazsákban végzik. Mert az igazi hatalom, akkor abban az esetben ő kezében volt.

LTF/ KTF271 ! Majdnem azt írtam, hogy kedves, de az ilyennek nem mondjuk, hogy kedves, még udvariasságból sem, mert félreérti, s elhiszi. Ezúton fejezik ki a döbbent szemlélődők és a lányok is részvétüket. Roppant mód sajnálják Önt. S kívánják, hogy minél előbb forduljon szakemberhez. Mert, ahogy viselkedik az közveszélyes, s aggódnak a szeretteiért, meg azért a sok-sok gyalogosért, akik lehet, hogy nincsenek edzésben, amikor magának rossz napja van, s gyilkolni próbál a volán mögött.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.