Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2016. December 12. 22:53, hétfő | Helyi sport

Győzelemmel zárták az őszi szezont

Győzelemmel zárták az őszi szezont

A Baja otthonában aratott ismét győzelmet a DAC férfi kézilabda csapata.

Csermák Gábor együttese a hét külföldi játékossal pályára lépő Baja otthonában játszotta az őszi szezon utolsó mérkőzését.
- Az első félidőben megnehezítettük a dolgunkat azzal, hogy nem lőttük be a ziccereinket, így csak minimális előnyt tudtunk kicsikarni a jól játszó ellenfelünkkel szemben – értékeli a mérkőzést az edző.
A félidei 13-14-es előnyt meg tudta tartani a DAC csapata, így az egyre fáradó Baját 27-34-es végeredménnyel sikerült legyőzni. Ezzel a győzelemmel a fiúk felkerültek a tabella második helyére.
És hogy hogyan értékeli a szezont a mester?
- A nyári felkészülésünk nem sikerült a legjobban, de így is jól kezdtük az évet: 3 győzelemmel. Sajnos ezután jött egy hosszabb hullámvölgy, nyeretlenek maradtunk a Mecsek Takarék, Kiskőrös, Kalocsa csapatai ellen, főleg a rossz helyzet kihasználásunk miatt. Az őszi szezon második felét viszont tökéletesen zártuk 5 győzelemmel, ami főleg feljavuló kapus teljesítményünknek köszönhető! Nagy örömünkre 2. helyen zárjuk a szezont, de nem szabad elkényelmesednünk, hiszen a tavaszi sorsolásuk piszkosul kemény lesz!
A juniorok pedig megőrizték első helyüket a tabellán, így veretlenül várják a tavaszi szezont.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón: