Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Március 17. 09:11, szombat | Helyi sport
Forrás: Fotó: dkka

Hét év -hét kérdés: nyertesek

Hét év -hét kérdés: nyertesek

Befejeződött a hétfordulós játékunk, a Hét év - hét kérdés. Hét napon keresztül arra voltunk kíváncsiak, hogy a szurkolók mennyire ismerik a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia múltját.

Örömmel mondhatjuk, hogy sokan vették a fáradtságot, és játszottak velünk, az infodunaujvaros.hu-val. Az pedig még örömtelibb, hogy a játékosok több mint kilencvenszázaléka helyes választ adott minden fordulóban. Ezért sorsolnunk kellett, hogy kik is legyenek a díjazottak. A szerencse Pesei Melinda, Pécsi Zsolt és Forray Zsolt mellé állt.

Nyereményük egy, a DKKA játékosai által dedikált póló, valamint egy kétszemélyes belépő a ma délutáni Győri Audi ETO KC elleni bajnoki meccsre. A nyerteseket email-en tájékoztattuk a részletekről.

Képünkön Radulovics Bojana, az akadémia szakmai vezetője és Szemenyei István, az akadémia ügyvezetője

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.