Városlista
2017. szeptember 21, csütörtök - Máté

Hírek

2017. Szeptember 13. 00:00, szerda | Helyi

Horváth Tomi sztárban sztár

Horváth Tomi sztárban sztár

A Megasztár és a Csillag születik után az ország egyik legnépszerűbb televíziós szuperprodukciójában, a Sztárban Sztár-ban is megcsillogtathatja tehetségét a dunaújvárosi illetőségű Horváth Tamás.

Édesapja, a szintén zenész Horváth János „Dagi” ekképpen emlékszik: Két hónappal ezelőtt sejtelmesen csak annyit mondott a fiam, hogy lesz majd egy nagy bejelentése. Zenészcsalád lévén mindannyian mozgalmas életet élünk, így viszonylag ritkán, havonta egyszer találkozunk. Emiatt a sajtóból hamarabb tudtam meg a hírt, mint ahogy a fiam elmondhatta volna. Természetesen nagyon örültem neki, ismét elöntött az apai büszkeség!

A Digitál frontembere zenészként és apaként is mindössze annyit tanácsolt fiának, hogy két lábbal álljon a földön és ne a száj, hanem a tettek beszéljenek! Szavazótábort nem toboroz, kampányolni sem fog a fiáért, mert, mint mondja, Tomi amit lehet, meg fog tenni a siker érdekében és ki fogja érdemelni, hogy továbbjusson.
A fiatal kora ellenére már házas énekes-dalszerő-zenész többek között olyan ismert emberekkel méri össze majd tudását vasárnap esténként, mint például Király Viktor, Détár Enikő, Pápai Joci, vagy éppen Oláh Gergő. Az első adás szeptember 10-én volta TV2-n, amibenHorváth Tamás egy Bob Marley dallal robbant be a színpadra.Sok sikert kívánunk Tominak és bízunk benne, hogy hosszú heteken keresztül szurkolhatunk neki és szavazhatunk rá. Hajrá Tomi!

Ezek érdekelhetnek még

2017. Szeptember 20. 18:14, szerda | Helyi

Evosoft informatikai labor a Dunaújvárosi Egyetemen!

Új informatikai labort adott át az evosoft Hungary Kft. - Siemens AG egyik legfontosabb stratégiai partnere – idén szeptember 20-án a Dunaújvárosi Egyetemen.

2017. Szeptember 20. 09:01, szerda | Helyi

Múzeumunk őszi fesztiválja

Érdekes és változatos programokra invitál az Intercisa Múzeum, a –MÚZEUMOK ŐSZI FESZTIVÁLJA keretében 09.25.-2017.11.12.között.

2017. Szeptember 20. 08:44, szerda | Helyi

Horváth Béla a huszárokról

Horváth Béla történelem tanár a 6. huszárezred szerepéről írt könyvet a magyar szabadságharcban. A könyvének bemutatója lesz pénteken este 6 órakor az MMK-ban.

2017. Szeptember 20. 08:40, szerda | Helyi

Birkózó sikerek

Az elmúlt időszakban is számos sikert értek el a Dunaferr birkózói