Városlista
2018. január 23, kedd - Zelma

Hírek

2017. Szeptember 13. 00:00, szerda | Helyi

Horváth Tomi sztárban sztár

Horváth Tomi sztárban sztár

A Megasztár és a Csillag születik után az ország egyik legnépszerűbb televíziós szuperprodukciójában, a Sztárban Sztár-ban is megcsillogtathatja tehetségét a dunaújvárosi illetőségű Horváth Tamás.

Édesapja, a szintén zenész Horváth János „Dagi” ekképpen emlékszik: Két hónappal ezelőtt sejtelmesen csak annyit mondott a fiam, hogy lesz majd egy nagy bejelentése. Zenészcsalád lévén mindannyian mozgalmas életet élünk, így viszonylag ritkán, havonta egyszer találkozunk. Emiatt a sajtóból hamarabb tudtam meg a hírt, mint ahogy a fiam elmondhatta volna. Természetesen nagyon örültem neki, ismét elöntött az apai büszkeség!

A Digitál frontembere zenészként és apaként is mindössze annyit tanácsolt fiának, hogy két lábbal álljon a földön és ne a száj, hanem a tettek beszéljenek! Szavazótábort nem toboroz, kampányolni sem fog a fiáért, mert, mint mondja, Tomi amit lehet, meg fog tenni a siker érdekében és ki fogja érdemelni, hogy továbbjusson.
A fiatal kora ellenére már házas énekes-dalszerő-zenész többek között olyan ismert emberekkel méri össze majd tudását vasárnap esténként, mint például Király Viktor, Détár Enikő, Pápai Joci, vagy éppen Oláh Gergő. Az első adás szeptember 10-én volta TV2-n, amibenHorváth Tamás egy Bob Marley dallal robbant be a színpadra.Sok sikert kívánunk Tominak és bízunk benne, hogy hosszú heteken keresztül szurkolhatunk neki és szavazhatunk rá. Hajrá Tomi!

Ezek érdekelhetnek még

2018. Január 23. 13:09, kedd | Helyi

Dunaújváros Kultúrájáért

Pro Cultura Intercisae Díjjal jutalmazza városunk azokat, akik Dunaújváros kultúrájáért életútjuk során maradandót alkotnak. Ezáltal generációknak biztosítanak értéket, követendő példát.

2018. Január 23. 12:20, kedd | Helyi

Pista Festő elment

Megrendülve fogadtuk a hírt: elhunyt Birkás István.

2018. Január 21. 18:20, vasárnap | Helyi

Csütörtökön az év első rendes közgyűlése

A január 25-i közgyűlés meghívójában 48 +1 (zárt) napirendi pont szerepel. Köztük az élményfürdő beüzemelése, Újpentele (kismértékű) déli fejlesztése, ajánlatkérések és –elbírálások, új parkoló tervezése.

2018. Január 21. 16:17, vasárnap | Helyi

Elhunyt dr. Kálmán András

Meghalt Kálmán András, Dunaújváros egykori polgármestere, az MSZP volt országgyűlési képviselője – közölte a párt vasárnap az MTI-vel. A volt városvezető 68 évesen, váratlanul hunyt el.