Városlista
2017. november 19, vasárnap - Erzsébet

Hírek

2017. Szeptember 13. 00:00, szerda | Helyi

Horváth Tomi sztárban sztár

Horváth Tomi sztárban sztár

A Megasztár és a Csillag születik után az ország egyik legnépszerűbb televíziós szuperprodukciójában, a Sztárban Sztár-ban is megcsillogtathatja tehetségét a dunaújvárosi illetőségű Horváth Tamás.

Édesapja, a szintén zenész Horváth János „Dagi” ekképpen emlékszik: Két hónappal ezelőtt sejtelmesen csak annyit mondott a fiam, hogy lesz majd egy nagy bejelentése. Zenészcsalád lévén mindannyian mozgalmas életet élünk, így viszonylag ritkán, havonta egyszer találkozunk. Emiatt a sajtóból hamarabb tudtam meg a hírt, mint ahogy a fiam elmondhatta volna. Természetesen nagyon örültem neki, ismét elöntött az apai büszkeség!

A Digitál frontembere zenészként és apaként is mindössze annyit tanácsolt fiának, hogy két lábbal álljon a földön és ne a száj, hanem a tettek beszéljenek! Szavazótábort nem toboroz, kampányolni sem fog a fiáért, mert, mint mondja, Tomi amit lehet, meg fog tenni a siker érdekében és ki fogja érdemelni, hogy továbbjusson.
A fiatal kora ellenére már házas énekes-dalszerő-zenész többek között olyan ismert emberekkel méri össze majd tudását vasárnap esténként, mint például Király Viktor, Détár Enikő, Pápai Joci, vagy éppen Oláh Gergő. Az első adás szeptember 10-én volta TV2-n, amibenHorváth Tamás egy Bob Marley dallal robbant be a színpadra.Sok sikert kívánunk Tominak és bízunk benne, hogy hosszú heteken keresztül szurkolhatunk neki és szavazhatunk rá. Hajrá Tomi!

Ezek érdekelhetnek még

2017. November 16. 19:38, csütörtök | Helyi

Polgármester a távfűtésről

Dunaújváros távfűtéséről adott ki közleményt Cserna Gábor, városunk polgármestere.

2017. November 16. 02:21, csütörtök | Helyi

Ismét kinyit a technikumi posta

Január 2-től ismét kinyit a technikumi posta. Cserna Gábor polgármester szerdán sajtótájékoztatón jelentette be, hogy Nagy Zoltánné képviselő kérésére tárgyalásokat folytattak a hivatal kinyitásáról a Magyar Postával.

2017. November 16. 01:45, csütörtök | Helyi

Egy épület viharos múltja

A „Zöld SZTK” viharos múltja most már talán végére ér. A bonyodalmak akkor kezdődtek, amikor a kórház még régen eladta egy magáncégnek az ingatlant, majd visszabérelte az ott üzemelő rendelők számára.

2017. November 16. 01:42, csütörtök | Helyi

ADY-NAPOK Dunaújvárosban: 2017. november 22-24.

A József Attila Könyvtár és a Széchényi István Gimnázium és Kollégium közös szervezésében, a Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza közreműködésével 2017. novemberében a 140 éve született Ady Endrére emlékezünk.