Városlista
2018. május 20, vasárnap - Bernát, Felícia

Hírek

2017. Szeptember 13. 00:00, szerda | Helyi

Horváth Tomi sztárban sztár

Horváth Tomi sztárban sztár

A Megasztár és a Csillag születik után az ország egyik legnépszerűbb televíziós szuperprodukciójában, a Sztárban Sztár-ban is megcsillogtathatja tehetségét a dunaújvárosi illetőségű Horváth Tamás.

Édesapja, a szintén zenész Horváth János „Dagi” ekképpen emlékszik: Két hónappal ezelőtt sejtelmesen csak annyit mondott a fiam, hogy lesz majd egy nagy bejelentése. Zenészcsalád lévén mindannyian mozgalmas életet élünk, így viszonylag ritkán, havonta egyszer találkozunk. Emiatt a sajtóból hamarabb tudtam meg a hírt, mint ahogy a fiam elmondhatta volna. Természetesen nagyon örültem neki, ismét elöntött az apai büszkeség!

A Digitál frontembere zenészként és apaként is mindössze annyit tanácsolt fiának, hogy két lábbal álljon a földön és ne a száj, hanem a tettek beszéljenek! Szavazótábort nem toboroz, kampányolni sem fog a fiáért, mert, mint mondja, Tomi amit lehet, meg fog tenni a siker érdekében és ki fogja érdemelni, hogy továbbjusson.
A fiatal kora ellenére már házas énekes-dalszerő-zenész többek között olyan ismert emberekkel méri össze majd tudását vasárnap esténként, mint például Király Viktor, Détár Enikő, Pápai Joci, vagy éppen Oláh Gergő. Az első adás szeptember 10-én volta TV2-n, amibenHorváth Tamás egy Bob Marley dallal robbant be a színpadra.Sok sikert kívánunk Tominak és bízunk benne, hogy hosszú heteken keresztül szurkolhatunk neki és szavazhatunk rá. Hajrá Tomi!

Ezek érdekelhetnek még

2018. Május 19. 09:50, szombat | Helyi

Sportágat és hangszert választhattak

A IX. Dunaújvárosi Nagy Sportágválasztót és a VII. Dunaújvárosi Nagy Hangszerválasztót rendezték meg pénteken a Fabó Éva Sportuszodában, illetve a Vasvári Pál Általános Iskola udvarán – közel kétezer érdeklődő mellett.

2018. Május 18. 21:16, péntek | Helyi

Elhunyt Nagy Mihály atya

A székesfehérvári püspök az egyházmegye papsága és a rokonság nevében is tudatja, hogy Nagy Mihály atya 2018. május 13-án elhunyt az Úrban. „Jézusom, ha jön a végnap, ismerj engem magadénak!” (SzVU 70

2018. Május 17. 17:53, csütörtök | Helyi

Sokféle téma és vita a 2018. májusi közgyűlésben

Öt önkormányzati díj, jutalom vízilabda LEN kupáért, dicséret, köszönet rendőri vezetőktől, elmarasztalt DVCSH, vita az élményfürdő és a sportkölcsönök miatt, óvodai átszervezés, legyen több parkoló, kutyafuttatő és pad

2018. Május 14. 16:30, hétfő | Helyi

Csütörtökön közgyűlés 2 és ½ ünnepséggel és 67 napirendi ponttal

Összehívta Dunaújváros közgyűlését Cserna Gábor polgármester május 17-én 9 órára. A nyílt ülésre 65, a zárt ülésre 2 napirendi pont megtárgyalása vár, előttük önkormányzati díjakat ad át a polgármester.