Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2014. Július 13. 18:04, vasárnap | Helyi

Húsz játékossal a fedélzeten vágott neki felkészülésének a DKKA csapata

Húsz játékossal a fedélzeten vágott neki felkészülésének a DKKA csapata

Véget ért a nyári pihenő, így az elmúlt bajnoki szezon negyedik helyezettje ma újra munkába állt.

Három színtéren is helyt kell majd állnia Mátéfi Eszter vezetőedző tanítványainak.

Mátéfi Eszter vezetőedző csapatában nem csak a tavalyról már jól ismert arcokkal találkozhattunk az első gyakorláson, hanem az újonnan érkezők is magukra öltötték a "munkásruhát", így Fehérvár KC-tól visszatérő Azari Fruzsina mellett a volt veszprémi Takács Bianka, a Siófokról érkező Nagy Éva, valamint az elmúlt szezonban még a Vác csapatát erősítő Kamper Olívia, illetve Triffa Ágnes is nagy lelkesedéssel vágott neki idei első dunaújvárosi edzésének.

A csapat programjáról megtudtuk, hogy a héten felhozó edzések mellett orvosi vizsgálatok és felmérések várnak az együttes tagjaira, akik a jövő héttől már napi két edzéssel készülnek az előttük álló kihívásokra. A közös gyakorlások mellett persze különböző edzőmeccsek is várnak majd a csapatra, mely július 24-én délelőtt kilenc órától a Vác csapatát látja majd vendégül a Dunaújvárosi Sportcsarnokban. A hónap végén nagy túra vár a csapatra, mely július 27-én indul Viborgba, ahol egészen augusztus 3-áig edzőtáborozik majd a Mátéfi-csapat, s itt nem csak a házigazdákkal, hanem a kínai válogatottal is összeméri majd erejét.

Az első edzés végén arra voltunk kíváncsiak, hogy milyen elképzelésekkel vág neki az új szezonnak csapatunk vezetőedzője, s mint azt Mátéfi Eszter elárulta, nagyon bízik abban, hogy a tavalyihoz hasonló, esetleg azt is túlszárnyaló idényt tud produkálni együttesünk.


- Izgatottan vártuk már az új felkészülés kezdetét, s nagy öröm számomra, hogy a csapat minden tagja remek hangulatban érkezett meg az első edzésre. Holnaptól a napi gyakorlások mellett orvosi felmérések várnak a játékosokra, de a jövő héttől már emelünk penzumon, s napi két edzéssel készülünk tovább. Nagy reményeket fűzök a július végi, dániai edzőtáborhoz, s természetesen bízom abban is, hogy sikerrel fel tudunk majd készülni az előttünk álló új szezonra, ahol a magyar bajnoki és kupaküzdelmek mellett már az EFH Kupában is komoly feladat vár ránk. Az előző szezon nagyon szép sikereket hozott számunkra, s bár vetélytársaink is alaposan megerősödtek a nyáron, mindenképpen az a célunk, hogy meg tudjuk ismételni, netán fel is tudjuk múlni a 2013/2014-es idény eredményeit. Két évvel ezelőtt kijelöltünk magunk elé egy utat, ezen szeretnénk tovább menni, csapatként előrébb lépni, s egy igazi közösséget alkotva szerezni sok boldogságot az értünk szurkolóknak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.