Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2011. Augusztus 25. 12:57, csütörtök | Helyi sport
Forrás: Petrás Gábor

Idegenben a Pálhalma

Idegenben a Pálhalma

Csapatunk a Dunaújváros Pálhalma Agrospeciál Sportegyesület 2011. augusztus 28.-án vasárnap 17.30.-kor Budapesten a Sport utcában lép pályára a BKV ELŐRE csapata ellen.

Az elmúlt hétvégén az  NB II. Nyugati csoport nyitó mérkőzésén hazai pályán a Videoton II. Puskás Akadémia csapatát  fogadtuk. A vendégek egy talált góllal vezetést szereztek az első félidőben, amire Kóczián 22 méteres
szabadrúgása lett volna a válasz, de a vendég kapus bravúrral tolta ki a jobb alsó sarokból. A második félidőben inkább középen folyt a játék, igazi helyzetet nem tudtak kialakítani a csapatok. A vendégek a mérkőzés utolsó percében nagy helyzetet hagytak ki, ami köszönhető volt a hazai kapusnak is.

Összegzésben nem volt igazán nagy helyzet semelyik kapu előtt, inkább csak lehetőségek voltak. A mérkőzés képe is mutatja, hogy leginkább a középmezőnyben folyt a játék és taktikusan, masszívan játszottak a csapatok. Mindkét oldalon a támadó játék volt gyenge és felejthető. Igaz, hogy egy talált góllal győzőt a vendégcsapat, de a játék képe megmutatta, hogy az első NBII.-es mérkőzésen volt keresni valónk a tavalyi magyar bajnokcsapat fiókcsapata ellen, ez biztatást adhat a bajnokság folytatásában, de a támadójátékunkban mindenféle képen fel kell javulnunk.
Edzőnk Nagy Zoltán az alábbi várható összeállításban küldi ki a csapatot a budapesti márkőzésre:

DUNAÚJVÁROS PÁLHALMA A.SE

ETA P. (18)
SALAMON M. (3)
PÉNZES B. (5)
BERÉNYI B. (9)
KÓCZIÁN F. (7)
HUBER B. (8)
KŐKUTI T. (2)
MÁRKI D. (11)
FLOSSZMAN T. (1)
VASKÓ J. (6)
NAGY D. (14)

CSEREJÁTÉKOS
BARTUS BALÁZS (1)
GYALUS ZOLTÁN (22)
CSÉZA FERENC (20)
DUDÁS PÉTER (15)
KOCSIS GERGŐ (19)
LÁZÁR DÁNIEL (24)
ROTTMAN SÁNDOR (17)
MELEG JÓZSEF (23)
SÉRÜLT
ROMPOS RÓBERT (21)
VARGA KRISZTIÁN (10)
ELTILTVA
-
VEZETŐ EDZŐ
NAGY ZOLTÁN
PÁLYAEDZŐ
SZTANÓ MIKLÓS
TECHNIKAI VEZETŐ
NAGY II. ZOLTÁN
ORVOS
Dr. MOHAMED AL S SHERAJI

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: