Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Május 21. 18:45, kedd | Helyi sport

Így főznek a magyar birkózók! - vacsoraest az A Vigadóban

Így főznek a magyar birkózók! - vacsoraest az A Vigadóban

A tavaly októberi budapesti birkózó-világbajnokságra jelent meg egy könyv Így főznek a magyar birkózók címmel. Ebben negyvennégy recept található, általában nem a sportolók saját receptjeik, hanem a kedvenc ételeik olvashatók.

Mátyás Gábornak, a Dunaferr SE elnökének és egyben a birkózó-szakosztály szakmai igazgatójának volt az ötlete, hogy a „recepttulajdonosok” közül meghív egy párat és elkészítik az A Vigadó étteremben a kedvenc ételüket. A meghívott birkózók között volt Kiss Balázs világbajnok, Lőrincz Tamás olimpiai és világbajnoki ezüstérmes és testvére, Viktor világ- és Európa-bajnoki bronzérmes.
Az eseményre pénteken megtelt az étterem, az est moderátora, Szárszó Lajos köszöntötte a megjelenteket, majd Pintér Attila a szakosztály elnöke, Mátyás Gábor és Szemők Éva, a szakosztály marketing-tanácsadója üdvözölte a vacsoraest résztvevőit.
A jó hangulatú összejövetel csúcspontja természetesen az ételek felszolgálása volt. Kiss Balázs rosé kacsamellét édesburgonyapürével és mangós chutneyvel, Lőrincz Tamás világbajnok húsgombócát illatós paradicsomszósszal, és Lőrincz Viktor kíváncsi steakjét, zöldborsmártással és fokhagymás parajjal kóstolhatták meg a résztvevők.
Ami a lényeg: az est teljes bevétele a dunaújvárosi birkózó utánpótlásé lesz.

Képünkön balról jobbra: Kiss Balázs, Lőrincz Tamás, Lőrincz Viktor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Január 23. 05:17, kedd | Helyi sport

Jégkorong Erste Liga - Fontos meccset nyert a DEAC a Dunaújvárosi Acélbikák ellen

A rájátszásba jutásért zajló csatában fontos győzelmet aratott a DEAC a vendég Dunaújváros felett a jégkorong Erste Liga vasárnapi játéknapján.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.