Városlista
2019. április 24, szerda - György

Hírek

2019. Február 11. 17:13, hétfő | PR

Így lehet egységes a fürdőszobánk

Így lehet egységes a fürdőszobánk

A fürdőszoba stílusa és berendezése sokat elárul annak tulajdonosáról. Törekedjünk arra, hogy minél egységesebb, letisztultabb legyen, hogy valódi kikapcsolódás lehessen az ott töltött idő.

Ezért, ha épp komplett fürdőszoba felújításon gondolkodunk, vagy az új otthonunkba kell kiválasztani a szanitereket, próbáljunk meg azt a lehető legnagyobb egységben tartani. A falak, a csempék és a burkolatok anyaga és színe harmonizáljon a szaniterekkel és a fürdőszoba bútorokkal.

Hogyan válasszunk?

Könnyebb a dolgunk, ha szakember segítségét kérjük. Ne csak dönteni segítsen, hanem a tervezéstől kezdve vegyen részt a folyamatokban. A jól funkcionáló, komplett fürdőszoba a szokásaink felismerésénél, felmérésével kezdődik és a tervezéssel folytatódik.

Ha nincs lehetőségünk belsőépítészt, lakberendezőt fogadni, akkor se csüggedjünk. Jó ízléssel és a megfelelő gyártóval garantált a szép végeredmény. A RAVAK komplett fürdőszobai megoldásokat is kínál, ezzel egyszerűsítve és könnyítve meg a mi életünket. Nekünk nincs más dolgunk, mint kiválasztani a nekünk tetsző fürdőszobai koncepciót!

Fürdőszobai koncepció

A komplett fürdőszoba koncepció azt jelenti, hogy minden egyes elemén, legyen az zuhanykabin vagy fürdőkád, csaptelep, mosdó, WC vagy fürdőszobabútor - mindegyik ugyanazon a tervezési alapgondolaton nyugszik, ugyanaz a vonalvezetés, stílus és dizájn jellemzi. Így lesz tökéletesen egységes és harmonikus a végeredmény. A fürdőszobai szűrőtől a folyókáig minden passzolni fog egymással!A RAVAK kínálatában a kis fürdőszobáktól a nagyokig, minden méretre találunk megoldást. A kisebbekbe javasoljuk például az ergonomikus kialakítású és jó helykihasználású Avocado vagy a BeHappy koncepciót. A kád fölé belógó mosdóval nagyon sok helyet spórolhatunk meg, ráadásul nem zsúfoltságot érzünk, hanem az egyedi dizájnt látjuk meg benne.

A közepes és nagyobb fürdőszobák esetében jobban szabadjára engedhetjük a képzeletünket. Az egyik legismertebb modern fürdőszobai koncepció a Chrome termékcsalád, jó választás a letisztult stílus kedvelőinek. Emellett a Rosa koncepció is bármilyen fürdőben megállja a helyét, főleg ha szeretjük az aszimmetrikus kádakat.

A 10° koncepció a mai divatot követi, és okos megoldásokkal lep meg minket. A fényűzőbb, luxus vonal követői választhatnak a Formy fürdőszobaszettekből, valamint az Evolution koncepcióból. Aki pedig az időtlen és praktikus dizájnt keresi, annak a Classic koncepciót ajánljuk a figyelmébe.

Így már sokkal könnyebb átgondolni azt, hogy melyik stílus illik hozzánk, melyik áll a legközelebb a személyiségünkhöz. Hiszen az otthonunk minket tükröz, a fürdőszobában szószerint is.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 15. 18:08, hétfő | PR

Igazi szenzációval készül Erdős Csaba Alsóörsre

Kaszkadőr világsztár a Balaton parton

2019. Április 01. 15:46, hétfő | PR

Iskolát újítanak fel, sportcsarnokot építenek

Több mint 800 millió forint értékű iskolafelújítási és bővítési munkát nyert nyílt közbeszerzési pályázaton a Jánosik és Társai Kft. Szécsényben.

2019. Március 12. 17:16, kedd | PR

Metró Áruházakat takarítanak

Ismét a takarítási üzletágban piacvezető Jánosik és Társai Kft. nyerte el a hazai 12 Metró áruház tisztán tartását, az épületek körüli területek gondozását.

2019. Február 11. 17:18, hétfő | PR

Fókuszban a jó nyelvtanár és nyelvvizsgáztató

Nyelviskola és tanár közös célja, hogy minél több diák tegyen sikeres vizsgát. Ám ez csak akkor lehetséges, ha a rendszert kiválóan ismerő szakértők készítik fel, majd vizsgáztatják a tanulókat.