Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Június 18. 07:46, hétfő | Helyi sport
Forrás: dlsz.hu

Ismét Dunaújváros Kupa

Ismét Dunaújváros Kupa

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség 16. alkalommal rendezi meg népszerű sorozatát, a Dunaújváros Kupát (a városi önkormányzat főtámogató). A kispályás labdarúgócsapatok kuparendszerű versenyeztetése június 18-án kezdődik és júl

A csapatok megmérettetése kieséses rendszerben zajlik és minden olyan kispályás labdarúgócsapat leadhatta a nevezését, amely a Markó Lajos Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság 2017/2018-as kiírásában bármelyik osztály küzdelmeiben részt vett. Az évtizedes múltra visszatekintő Dunaújváros Kupa mérkőzéseinek pikantériáját az adja, hogy átjárás nyílik a bajnoki osztályok között és számtalanszor bebizonyosodott már, hogy az izgalmas nagy csaták során eltűnnek az osztályok közötti különbségek, és arra is volt példa, hogy a magasabb besorolású csapatok távoznak vesztesen az aktuális találkozókról, ami minden évben igazi meglepetéseket okoz.

Tavaly Juhász János csapata, a Kemi Ker Mirage emelhette a magasba a Dunaújváros Kupát, hiszen nagy csatában győzte le Siker Ablak GSV együttesét a döntőben. Természetesen a kupagyőztesnek a neve felkerül a vándorserlegre, valamint az első négy csapat serleget, díszoklevelet és egyedi érmet kap a szövetségtől, valamint a döntő legjobb játékosának és a kupasorozatban a legtöbb gólt elért játékosnak a különdíjat. Az Acerbis sportáruház jóvoltából egy-egy focilabdát kap a négy legjobb helyezést elért csapat. A Diablo pizzéria pedig óriáspizzát ajándékoz a legjobbaknak. A szövetség minden résztvevőnek sok sikert kíván, és sok szeretettel várja az 5 + 1 játékrendszer kedvelőit a Lorántffy sportpályára, hogy együtt szurkoljunk a csapatoknak!

Hétfőn 20 órakor a Lorántffyy pályán a kupa az SZP Asztalos - Zéró Tolerancia mérkőzéssel kezdődik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.

2024. Április 25. 08:02, csütörtök | Sport

Második helyen zárt Benyó Máté Nyirádon

A szezonnyitó máriapócsi győzelem után Nyirádon a második helyet szerezte meg a Korda Racing csapatában versenyző Benyó Máté, Kovács Sámuel a dobogó legfelső fokára állhatott.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.