Városlista
2017. december 15, péntek - Valér

Hírek

2017. November 16. 02:21, csütörtök | Helyi

Ismét kinyit a technikumi posta

Ismét kinyit a technikumi posta

Január 2-től ismét kinyit a technikumi posta. Cserna Gábor polgármester szerdán sajtótájékoztatón jelentette be, hogy Nagy Zoltánné képviselő kérésére tárgyalásokat folytattak a hivatal kinyitásáról a Magyar Postával.

A tárgyalások eredményeképpen január 2-án felújítást követően kinyit naponta 6 órás időtartamra a technikumi posta is. Mint ismeretes a Magyar Posta veszteségességre hivatkozva zárta be az óvárosi, a Barátság városrészi és a Technikumi postát. Mindezekből az előző kettő üzemeltetését magára vállalta a város,most az utolsó bezárt posta is kinyitja kapuit.

Az ingatlan az önkormányzat tulajdona. A felújítást mintegy 6 millió forint értékben a DVG Zrt végzi, ha a csütörtöki közgyűlés mindehhez támogatólag hozzájárul.

A hivatal működési költségét is az önkormányzat állja évente 7 millió forint értékben. Az összeg tartalmazza a közüzemi költségeket, a munkabéreket és az irodaszereket is.

Ezek érdekelhetnek még

2017. December 14. 20:46, csütörtök | Helyi

Közgyűlés: több karácsonyi köszönet, kevés vita, sok döntés

Köszönetek sora kísérte az idei utolsó közgyűlés kezdetét. A következő felemelő mozzanat a Dunaújváros Egészségéért díjak átadása volt. A döntéseket némelykor jó szándékú érvelés és vita kísérte, befolyásolta-

2017. December 14. 03:45, csütörtök | Helyi

Horváth Tomi a Dal megnyerésére készül

Cserna Gábor polgármester fogadta a Sztárban sztárt nyert Horváth Tamást és feleségét, s tolmácsolta városunk elismerését és ajándékot nyújtott át.

2017. December 13. 01:01, szerda | Helyi

Kilátó lesz a Duna-parton

A leendő kilátó helyén tartott sajtótájékoztatót Cserna Gábor, polgármester Dunaújváros közeljövőben épülő új attrakciójáról.

2017. December 12. 22:03, kedd | Helyi

A 2017. évi közmeghallgatás témái.

Az idei év legfontosabb eredményeit vázolta a polgármester, majd a jövő évi fejlesztések közt kiemelte, hogy a városé immár az élményfürdő, amely várhatóan húsvét hetében próbaüzemmel nyílik meg