Városlista
2018. július 18, szerda - Frigyes

Hírek

2017. November 16. 02:21, csütörtök | Helyi

Ismét kinyit a technikumi posta

Ismét kinyit a technikumi posta

Január 2-től ismét kinyit a technikumi posta. Cserna Gábor polgármester szerdán sajtótájékoztatón jelentette be, hogy Nagy Zoltánné képviselő kérésére tárgyalásokat folytattak a hivatal kinyitásáról a Magyar Postával.

A tárgyalások eredményeképpen január 2-án felújítást követően kinyit naponta 6 órás időtartamra a technikumi posta is. Mint ismeretes a Magyar Posta veszteségességre hivatkozva zárta be az óvárosi, a Barátság városrészi és a Technikumi postát. Mindezekből az előző kettő üzemeltetését magára vállalta a város,most az utolsó bezárt posta is kinyitja kapuit.

Az ingatlan az önkormányzat tulajdona. A felújítást mintegy 6 millió forint értékben a DVG Zrt végzi, ha a csütörtöki közgyűlés mindehhez támogatólag hozzájárul.

A hivatal működési költségét is az önkormányzat állja évente 7 millió forint értékben. Az összeg tartalmazza a közüzemi költségeket, a munkabéreket és az irodaszereket is.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Július 18. 18:51, szerda | Helyi

Három dunaújvárosi játékos utazott a válogatott edzőtáborába

Vasárnaptól jövő szombatig a törökországi Belekben edzőtáborozik a magyar női kézilabda-válogatott. A kereten három dunaújvárosi játékos található.

2018. Július 18. 08:23, szerda | Helyi

Desszertbemutató - gasztrokalauz

Nosztalgia hangulat és vendégfogadás a perkátai Győry-kastélyban. Francia és portugál vendégek is érkeztek.

2018. Július 18. 08:05, szerda | Helyi

Parlagfűveszély - észnél lenni!

Több helyen megjelent a levegőben a parlagfű és az üröm virágpora - közölte az Országos Közegészségügyi Intézet kedden a Facebook-oldalán. Azt ajánlják, hogy a parlagfűre érzékeny allergiások keressék fel kezelőorvosukat.

2018. Július 17. 22:25, kedd | Helyi

Ismét szúnyoggyérítés

Hat megyében irtják a szúnyogokat a héten - tájékoztatott az országos gyérítési programért felelős Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője.