Városlista
2018. március 22, csütörtök - Beáta, Izolda, Lea

Hírek

2017. November 16. 02:21, csütörtök | Helyi

Ismét kinyit a technikumi posta

Ismét kinyit a technikumi posta

Január 2-től ismét kinyit a technikumi posta. Cserna Gábor polgármester szerdán sajtótájékoztatón jelentette be, hogy Nagy Zoltánné képviselő kérésére tárgyalásokat folytattak a hivatal kinyitásáról a Magyar Postával.

A tárgyalások eredményeképpen január 2-án felújítást követően kinyit naponta 6 órás időtartamra a technikumi posta is. Mint ismeretes a Magyar Posta veszteségességre hivatkozva zárta be az óvárosi, a Barátság városrészi és a Technikumi postát. Mindezekből az előző kettő üzemeltetését magára vállalta a város,most az utolsó bezárt posta is kinyitja kapuit.

Az ingatlan az önkormányzat tulajdona. A felújítást mintegy 6 millió forint értékben a DVG Zrt végzi, ha a csütörtöki közgyűlés mindehhez támogatólag hozzájárul.

A hivatal működési költségét is az önkormányzat állja évente 7 millió forint értékben. Az összeg tartalmazza a közüzemi költségeket, a munkabéreket és az irodaszereket is.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Március 22. 14:57, csütörtök | Helyi

A nagyhét és szentmisék

Virágvasárnappal (március 25-én) megkezdődik a nagyhét, mely húsvétvasárnapig (április 1-ig) tart. Képünk a tavalyi eseményeken készült.

2018. Március 22. 14:50, csütörtök | Helyi

Tántorgás és elmélkedés

A dunaújvárosi Kortárs Művészeti Intézetben két kiállítás is nyílik a közeljövőben. Az első már most szombaton.

2018. Március 22. 00:36, csütörtök | Helyi

Nekünk Magyarország az első

A Városháza Rendezvényterme zsúfolásigmegtelt, sőt az előtérben is álltak érdeklődők, hogy meghallgassák Balog Zoltánt, az az emberi erőforrások miniszterét.

2018. Március 22. 00:12, csütörtök | Helyi

Fejér megyei Diáknapok városunkban

Idén is több mint ezer diák nevezett a Fejér Megyei Diáknapokra: április 13–15. között a megye középiskolásai tizenkét művészeti kategóriában, közel hatszáz produkcióval és alkotással mérik össze tudásukat Dunaújvárosban