Városlista
2017. december 15, péntek - Valér

Hírek

2017. December 05. 22:55, kedd | Helyi

Itt a Mikulás a téren

Itt a Mikulás a téren

A Tourinform iroda lelkes szervezői az eddigi évekhez képest az idei várakozás időszakát sok új elemmel és programmal indították Advent első vasárnapján.

A hagyományos gyertyagyújtást az egyházak képviselőivel közösen tartják vasárnap 17 órakor. A téren csodálatosan feldíszített fenyőfa a Dunaújvárosi Óvodák ajándéka a város lakóinak és a térre kilátogatóknak. Az idei évben második alkalommal közös fenyőfaállításra hívták a város oktatási intézményeit. A közös fenyőfaállítás időpontja: december 11. hétfő 13 óra.Kérem, jöjjenek el a programra, melynek során ajándék kopogtatóval köszönik meg az intézményeknek a részvételt.

Az elmúlt évek sikerei igazolták, hogy az Angyaldoboz gyűjtését is folytatni kell. December 11-ig várják az ajándékokat a szervezők a Tourinform irodába vagy az MMK-ba. Ezután az Útkeresés Segítő Szolgálat és a Magyar Vöröskereszt helyi szervezetének segítségével még karácsony előtt átadják az ajándékokat.

December 5-én és december 6-án Mikulás kuckóba várják a gyermekeket 11 órától – 19 óráig.

Az idei évben új Betlehem várja a térre látogató kicsiket és nagyokat, ahol Udvari Emese mesél a gyermekeknek, és előzetes időpont egyeztetés után várják az iskolai, óvodai csoportokat.

Ezek érdekelhetnek még

2017. December 14. 20:46, csütörtök | Helyi

Közgyűlés: több karácsonyi köszönet, kevés vita, sok döntés

Köszönetek sora kísérte az idei utolsó közgyűlés kezdetét. A következő felemelő mozzanat a Dunaújváros Egészségéért díjak átadása volt. A döntéseket némelykor jó szándékú érvelés és vita kísérte, befolyásolta-

2017. December 14. 03:45, csütörtök | Helyi

Horváth Tomi a Dal megnyerésére készül

Cserna Gábor polgármester fogadta a Sztárban sztárt nyert Horváth Tamást és feleségét, s tolmácsolta városunk elismerését és ajándékot nyújtott át.

2017. December 13. 01:01, szerda | Helyi

Kilátó lesz a Duna-parton

A leendő kilátó helyén tartott sajtótájékoztatót Cserna Gábor, polgármester Dunaújváros közeljövőben épülő új attrakciójáról.

2017. December 12. 22:03, kedd | Helyi

A 2017. évi közmeghallgatás témái.

Az idei év legfontosabb eredményeit vázolta a polgármester, majd a jövő évi fejlesztések közt kiemelte, hogy a városé immár az élményfürdő, amely várhatóan húsvét hetében próbaüzemmel nyílik meg