Városlista
2018. március 22, csütörtök - Beáta, Izolda, Lea

Hírek

2017. December 05. 22:55, kedd | Helyi

Itt a Mikulás a téren

Itt a Mikulás a téren

A Tourinform iroda lelkes szervezői az eddigi évekhez képest az idei várakozás időszakát sok új elemmel és programmal indították Advent első vasárnapján.

A hagyományos gyertyagyújtást az egyházak képviselőivel közösen tartják vasárnap 17 órakor. A téren csodálatosan feldíszített fenyőfa a Dunaújvárosi Óvodák ajándéka a város lakóinak és a térre kilátogatóknak. Az idei évben második alkalommal közös fenyőfaállításra hívták a város oktatási intézményeit. A közös fenyőfaállítás időpontja: december 11. hétfő 13 óra.Kérem, jöjjenek el a programra, melynek során ajándék kopogtatóval köszönik meg az intézményeknek a részvételt.

Az elmúlt évek sikerei igazolták, hogy az Angyaldoboz gyűjtését is folytatni kell. December 11-ig várják az ajándékokat a szervezők a Tourinform irodába vagy az MMK-ba. Ezután az Útkeresés Segítő Szolgálat és a Magyar Vöröskereszt helyi szervezetének segítségével még karácsony előtt átadják az ajándékokat.

December 5-én és december 6-án Mikulás kuckóba várják a gyermekeket 11 órától – 19 óráig.

Az idei évben új Betlehem várja a térre látogató kicsiket és nagyokat, ahol Udvari Emese mesél a gyermekeknek, és előzetes időpont egyeztetés után várják az iskolai, óvodai csoportokat.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Március 22. 14:57, csütörtök | Helyi

A nagyhét és szentmisék

Virágvasárnappal (március 25-én) megkezdődik a nagyhét, mely húsvétvasárnapig (április 1-ig) tart. Képünk a tavalyi eseményeken készült.

2018. Március 22. 14:50, csütörtök | Helyi

Tántorgás és elmélkedés

A dunaújvárosi Kortárs Művészeti Intézetben két kiállítás is nyílik a közeljövőben. Az első már most szombaton.

2018. Március 22. 00:36, csütörtök | Helyi

Nekünk Magyarország az első

A Városháza Rendezvényterme zsúfolásigmegtelt, sőt az előtérben is álltak érdeklődők, hogy meghallgassák Balog Zoltánt, az az emberi erőforrások miniszterét.

2018. Március 22. 00:12, csütörtök | Helyi

Fejér megyei Diáknapok városunkban

Idén is több mint ezer diák nevezett a Fejér Megyei Diáknapokra: április 13–15. között a megye középiskolásai tizenkét művészeti kategóriában, közel hatszáz produkcióval és alkotással mérik össze tudásukat Dunaújvárosban