Városlista
2019. január 18, péntek - Piroska

Hírek

2018. Január 21. 16:27, vasárnap | Helyi sport

Játssz velünk, s legyél az Acélbikák vendége ! 3. forduló

Játssz velünk, s legyél az Acélbikák vendége !  3. forduló

Minden nap egy ingyenes belépőjegy és a játék végén egy névre szóló dedikált mez várja játékos kedvű olvasóinkat. Honlapunk nyereményjáték rovatában.A http://www.infodunaujvaros.hu/nyeremenyjatekok/reszletek/id:697 linken

A Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata remekelt az Erste Liga alapszakaszában, a harmadik helyen zárt úgy, hogy egy különleges tizenegy győztes mérkőzésből álló veretlenségi sorozatot is magáénak tudhat. Nem véletlen, hogy ismét kitört Dunaújvárosban a hokiláz, közel telt házas meccseket játszik a csapat, idegenbe is nagyon sokan kísérik el a kedvenceiket.

Az infodunaújváros.hu is készül a január 26-án, pénteken induló középszakasz felsőházi küzdelmeire, ezért játékra hívja az Acélbikák drukkereit.

A felsőházi rajtig miden nap egy kérdést teszünk fel az alapszakasszal kapcsolatban, és minden nap győztest hirdetünk.

Idekattints !

Ezek érdekelhetnek még

2019. Január 13. 15:48, vasárnap | Helyi sport

VERESÉG NAGY KÜZDELEMBEN!

Fordulatos, kemény csatában szenvedett egygólos, 25-24-es vereséget akadémiánk felnőtt csapata a Debrecen elleni hazai bajnokin.

2019. Január 12. 14:28, szombat | Helyi sport

A dunaújvárosi Bodor Péter a legjobb magyar motorcsónak-versenyző

A Magyar Távirati Iroda Sportszerkesztőségének felkérésére a hazai szövetségek 1964 óta minden esztendőben eldöntik: kik sportágukban az év legjobbjai. Az idén 59 sportág szövetsége válaszolt az MTI megkeresésére.

2019. Január 12. 14:10, szombat | Helyi sport

2018 legjobb sportolói: dunaújvárosiakra is lehet szavazni

Szöllősi György, az MSÚSZ elnöke az M4 Sporton ismertette a listákat. Az MSÚSZ elnöksége és a Magyar Paralimpiai Bizottság 11 kategóriában tízes jelöltlistát állított össze - dunaújvárosiakkal...

2019. Január 12. 10:51, szombat | Helyi sport

Folytatás a Hokiklub ellen

A Hokiklub Budapest ellen folytatja az ERSTE Liga bajnokságát a Dunaújvárosi Acélbikák csapata január 13-án, vasárnap 17 órától hazai jégen.