Városlista
2018. február 25, vasárnap - Géza

Hírek

2018. Január 21. 16:27, vasárnap | Helyi sport

Játssz velünk, s legyél az Acélbikák vendége ! 3. forduló

Játssz velünk, s legyél az Acélbikák vendége !  3. forduló

Minden nap egy ingyenes belépőjegy és a játék végén egy névre szóló dedikált mez várja játékos kedvű olvasóinkat. Honlapunk nyereményjáték rovatában.A http://www.infodunaujvaros.hu/nyeremenyjatekok/reszletek/id:697 linken

A Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata remekelt az Erste Liga alapszakaszában, a harmadik helyen zárt úgy, hogy egy különleges tizenegy győztes mérkőzésből álló veretlenségi sorozatot is magáénak tudhat. Nem véletlen, hogy ismét kitört Dunaújvárosban a hokiláz, közel telt házas meccseket játszik a csapat, idegenbe is nagyon sokan kísérik el a kedvenceiket.

Az infodunaújváros.hu is készül a január 26-án, pénteken induló középszakasz felsőházi küzdelmeire, ezért játékra hívja az Acélbikák drukkereit.

A felsőházi rajtig miden nap egy kérdést teszünk fel az alapszakasszal kapcsolatban, és minden nap győztest hirdetünk.

Idekattints !

Ezek érdekelhetnek még

2018. Február 15. 19:48, csütörtök | Helyi sport

A másnaposok győzelme

A Hangover együttesének győzelmével ért véget a hétvégén megrendezett VII. Farsang Kupa az Arany iskola tornatermében. Az esemény mottója: \"Én leszek a Focista...\" volt.

2018. Február 15. 11:17, csütörtök | Helyi sport

A dunaújvárosiak nagy sikerei

Február 10-én a dunaújvárosi Gárdonyi Géza Általános iskolában rendezték meg az idénynyitót lábtoll-labdában. A viadalon a gyermek, a serdülő és az ifjúsági korosztály bizonyíthatták tudásukat a versenyzők.

2018. Február 13. 09:59, kedd | Helyi sport

Németh Gyöngyié a fődíj, de nyertes Botlik Lívia és Lombos Attila is

Január 26-án megkezdődött a jégkorong Erste Liga felsőházának a küzdelme, amely február 11-én vasárnap befejeződött. a felsőházi meccsek apropóján az infodunaujvaros.hu honlapunk tippelő játékra hívta az Acélbikák drukkereit, a jé

2018. Február 10. 16:39, szombat | Helyi sport

Én leszek a focista

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség farsang alkalmából újra pályára hívja az amatőr kispályás labdarúgókat február 11-én vasárnap az Arany János Általános Iskola sportcsarnokába.