Városlista
2018. május 20, vasárnap - Bernát, Felícia

Hírek

2018. Január 21. 16:27, vasárnap | Helyi sport

Játssz velünk, s legyél az Acélbikák vendége ! 3. forduló

Játssz velünk, s legyél az Acélbikák vendége !  3. forduló

Minden nap egy ingyenes belépőjegy és a játék végén egy névre szóló dedikált mez várja játékos kedvű olvasóinkat. Honlapunk nyereményjáték rovatában.A http://www.infodunaujvaros.hu/nyeremenyjatekok/reszletek/id:697 linken

A Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata remekelt az Erste Liga alapszakaszában, a harmadik helyen zárt úgy, hogy egy különleges tizenegy győztes mérkőzésből álló veretlenségi sorozatot is magáénak tudhat. Nem véletlen, hogy ismét kitört Dunaújvárosban a hokiláz, közel telt házas meccseket játszik a csapat, idegenbe is nagyon sokan kísérik el a kedvenceiket.

Az infodunaújváros.hu is készül a január 26-án, pénteken induló középszakasz felsőházi küzdelmeire, ezért játékra hívja az Acélbikák drukkereit.

A felsőházi rajtig miden nap egy kérdést teszünk fel az alapszakasszal kapcsolatban, és minden nap győztest hirdetünk.

Idekattints !

Ezek érdekelhetnek még

2018. Május 18. 21:34, péntek | Helyi sport

Kajak-kenu: megkezdődtek a válogatók

A múlt héten elkezdődött a 2018-as évad a rácalmási ifjúsági válogatott kenusok számára.

2018. Május 18. 21:31, péntek | Helyi sport

Remeklő lábtollazók

Az országos lábtoll-labda diákolimpia országos döntőjét (2003-2006-ban születettek) május 9-10-én Zánkán rendezték meg. Dunaújvárost a Gárdonyi Géza Általános Iskola tizenöt tanulója képviselte - nagyon szép eredményekkel.

2018. Május 18. 20:46, péntek | Helyi sport

Akarat ereje a gyerekosztályért

VII. Akarat Ereje Kupa \"Családi Utazás\" elnevezésű jótékonysági amatőr kispályás labdarúgó-tornát rendez a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség. A jótékonysági kupa időpontja: május 21. hétfő 8. és 19 óra között.

2018. Május 15. 17:28, kedd | Helyi sport

Dunaújvárosé a legjobb futballcsapat

Hét óra leforgása alatt minden díjat begyűjtöttek a dunaújvárosi amatőr játékosok a Magyar Önkormányzatok Focitornáján, amelynek a múlt szombaton a mátyásföldi Ikarus Sportpálya adott otthont.