Városlista
2018. augusztus 15, szerda - Mária

Hírek

2018. Január 21. 16:27, vasárnap | Helyi sport

Játssz velünk, s legyél az Acélbikák vendége ! 3. forduló

Játssz velünk, s legyél az Acélbikák vendége !  3. forduló

Minden nap egy ingyenes belépőjegy és a játék végén egy névre szóló dedikált mez várja játékos kedvű olvasóinkat. Honlapunk nyereményjáték rovatában.A http://www.infodunaujvaros.hu/nyeremenyjatekok/reszletek/id:697 linken

A Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata remekelt az Erste Liga alapszakaszában, a harmadik helyen zárt úgy, hogy egy különleges tizenegy győztes mérkőzésből álló veretlenségi sorozatot is magáénak tudhat. Nem véletlen, hogy ismét kitört Dunaújvárosban a hokiláz, közel telt házas meccseket játszik a csapat, idegenbe is nagyon sokan kísérik el a kedvenceiket.

Az infodunaújváros.hu is készül a január 26-án, pénteken induló középszakasz felsőházi küzdelmeire, ezért játékra hívja az Acélbikák drukkereit.

A felsőházi rajtig miden nap egy kérdést teszünk fel az alapszakasszal kapcsolatban, és minden nap győztest hirdetünk.

Idekattints !

Ezek érdekelhetnek még

2018. Július 30. 21:39, hétfő | Helyi sport

Áder János fogadta a junior kézilabdázó hölgyeket

Áder János köztársasági elnök hétfő este tiszteletvacsorán fogadta a debreceni junior kézilabda-világbajnokságon aranyérmet szerző női válogatott tagjait és segítőit a Sándor-palotában.

2018. Július 29. 16:12, vasárnap | Helyi sport

Női póló: negyedik hely az Európa-bajnokságon

Újjáalakult női vízilabda-válogatottunk a barcelonai Európa-bajnokság bronzmeccsén 12–6-ra kikapott a házigazda Spanyolországtól, így a negyedik helyen végzett.

2018. Július 29. 16:01, vasárnap | Helyi sport

Imre Vilmos vezetésével - irány a vébé!

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia sportigazgatójának, Imre Vilmosnak a vezetésével szerepelt Szlovéniában a junior férfi kézilabda-válogatott a világbajnokságon.

2018. Július 29. 15:32, vasárnap | Helyi sport

DPASE: vereség Ajkán

Újabb felkészülési mérkőzést játszott a Dunaújváros PASE NB III-as labdarúgócsapata. Ajkán 2-0-ra kikaptak Dobos Barna tanítványai.