Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2011. Október 01. 22:53, szombat | Helyi sport
Forrás: Nemzeti Sport

Jégkorong, Nationalliga: nyertek az Acélbikák

Jégkorong, Nationalliga: nyertek az Acélbikák

A DAB-Docler nyert az EHC Lustenau ellen az osztrák Nationalliga szombati játéknapján.

A magyar csapat elsősorban második harmadban mutatott remek teljesítményének köszönheti sikerét: ekkor négy gólt ütöttek az újvárosiak.



JÉGKORONG, NATIONALLIGA DAB.DOCLER–EHC LUSTENAU (osztrák) 5–4 (1–0, 4–1, 0–3)
Dunaújváros, 935 néző. V: Flandenhofer, Horváth T., Meurers, Soós D.
DAB: Sevela – Hegyi I Á. (1), Pozsgai, GALANISZ (1), AZARI 1, KISS Á. 1 (1) – Hüffner, Jobb, Peterdi 1, Snider (1), SZAPPANOS 1 – Kiss D., Lencsés, Somogyi 1, Gröschl (1), Papp V. – Erdélyi, Sabados, Virág T., Papp Cs., Mestyán. Edző: Stephan Lundh
LUSTENAU: BOCK – Scheffknecht (2), Roberts, Gmeiner 1, Vanhanen, SAARINEN 1 (1) – Eiler 1, Alfare, STRÖHLE, KAINZ, L. FRITZ 1 – Fussenegger, Grabher-Meyer (1), Schraven, Hämmerle – Staudach. Edző: Gary Prior
Kiállítások: 14, ill. 8 perc

MESTERMÉRLEG
Stephan Lundh: – A tegnapi vesztes meccset kellően átbeszéltük a fiúkkal, és látszott is ez a csapaton az első két harmadban. Erő és tartás volt a fiúkban, fel tudtak állni a padlóról. A furcsa végjáték ellenére sem beszélnék a játékvezetőkről, inkább azt mondanám, hogy a mérkőzés hetvenöt százalékával elégedett vagyok.
Gary Prior: – Idő kellett, míg a tizenhárom órás utazás után átálltunk. A DAB nagyon jól játszott ma, megérdemelten nyert. Tudtuk, hogy jók, az első két harmadban nem volt energiánk megfogni őket. Tiszta hokit játszott mindkét csapat, egy-két játékosom elmaradt az elvárt teljesítménytől-

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:59, vasárnap | Külföld

Épületek tucatjai semmisültek meg a tornádókban az Egyesült Államok középső részén

Többen megsérültek és lakóépületek tucatjai semmisültek meg az Egyesült Államok középső részén tomboló tornádókban - derült ki a helyi idő szerint szombat reggeli összegzésekből.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.