Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2012. Március 29. 12:25, csütörtök | Helyi
Forrás: - Fizetett politikai hirdtés-

Jobbik: Tassó Zoltán, a jelölt

Jobbik: Tassó Zoltán, a jelölt

Kiss András halála után elkezdődött a kampány a 10. választási körzet mandátumáért. A Jobbik Magyarországért Mozgalom Tassó Zoltánt jelöli.

A helyi szervezet elnöke Pintér Tamás sajtótájékoztatón mutatta be a jelöltjüket:

"Valódi érdekképviselet Pentelén, Pálhamán és a Béke városrészben.
Engedjék meg hogy bemutassam Tassó Zoltánt, a 10. számú választókerületben a Jobbik által indított képviselőjelöltet.


Ő mostanra hivatalosan is jelöltünk, hiszen hála a körzetben élőknek elképesztő sebességgel összegyűlt a megfelelő számú ajánlószelvény.
Tassó Zoltán nem politikus. Ez a szó sajnos mára tele van negatívummal, képmutatással, felelőtlen ígéretek sorával. Zoltán ezért nem politizálni fog megválasztása esetén, hanem valódi érdekképviseletet megvalósítani.

Ezt tette eddigi élete során is, amit mi sem bizonyít jobban, mint az, hogy karitatív munkája elismeréseként a Szent György Lovagrend lovagjává avatták.
Meggyőződésem, hogy olyan képviselője lehet a körzetnek, aki fiatalos lendületével, friss energiával képes megoldani azokat a problémákat amelyek évtizedek óta sújtják Dunaújváros ezen területét. Végre megújulhat a közlekedés Pálhalma felé, javulhat az utak minősége Pentelén, végre tiszták lehetnek a tereink a Béke városrészben.

A Penteleiek, a Pálhalmaiak és a Béke városrészben élők májusban véleményt mondhatnak Dunaújváros Fideszes vezetéséről, annak hitelfelvételre és megszorításokra épülő politikájáról. A választókörzet lakói három alternatíva között dönthetnek: visszafordulnak a Dunaújvárost sok milliárdos adósságcsapdába taszító sötét szocialista múltba, választhatják a Fidesz gombnyomogató, érdemi munkát nem végző mamelukjait, vagy letehetik voksukat a Jobbik által megtestesített valódi, szókimondó érdekképviselet mellett.

Tassó Zoltán Dunaújvárosban született. Kislánya Zsófi a Móricz Zsigmond Általános Iskolában tanul. Tanulmányai elvégzése óta egy régóta működő, közismert kereskedelmi egységet vezetett, mellette aktívan részt vesz édesapja építőipari cégének tevékenységében. Jelenleg egyéni vállalkozóként dolgozik.
Gyerek korától érdeklődik a történelem és a politika iránt.
Zoltán véleménye szerint, a pártok általában csak addig foglalkoznak az emberekkel, amíg tart a versengés a szavazatokért. Ő ellenben eddig is meghallgatta a lakosok problémáit, melyek megoldására a terület önkormányzati képviselőjeként végre jogosítványa is lehet. Ehhez kérte a lakosság támogatását.
Kéjük döntsenek a megújulás mellett, válasszák Tassó Zoltánt!

Tassó Zoltán az elképzeléseiről beszélt, többek között Pálhalmaiak gondjait emelte ki. Több fejlesztést követelt és szorgalmazott a választó körzetben élőknek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.