Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. Január 20. 09:35, szombat | Belföld
Forrás: mti - fotó: police.hu

Kábítószereket és több millió forintot találtak egy fővárosi sírásónál

Kábítószereket és több millió forintot találtak egy fővárosi sírásónál

Két és fél ezer adagnak megfelelő kábítószergyanús anyagot foglaltak le és több millió forintot találtak a rendőrök egy budapesti sírásónál - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a police.hu oldalon szombaton.

A XVIII. kerületi rendőrkapitányság kábítószer-terjesztés bűntettének megalapozott gyanúja miatt eljárást indított egy pestszentlőrinci férfi, a 49 éves K. L. ellen - írták.

A férfi XVIII. kerületi lakásán január 18-án házkutatást tartottak a nyomozók, és lefoglaltak 2500 adag kábítószergyanús anyagot, 154 tablettát, növényőrlőket és mérleget. Az 1608 gramm növényi származékot, a 791 gramm fehér port és a tablettákat szakértő vizsgálja.

Az egyik fővárosi temetőben dolgozó férfi ottani öltözőszekrényéből három és fél millió, az otthonából pedig több mint négymillió forint került elő. K. Lászlót - akit a házkutatással egy időben a munkahelyén fogtak el - őrizetbe vették, gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.