Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2011. Március 23. 11:39, szerda | Helyi

Karmacsi – Csövesek rangadó csütörtökön

Karmacsi – Csövesek rangadó csütörtökön

Rövid szünet után folytatódik a Kispályás „A” csoportos bajnokság a héten. Rögtön rangadóval kezdenek a csapatok, a bajnok Karmacsi a trónkövetelő Csövesekkel csap össze.

Az őszi és a téli szakasz után tavasszal ismét szabadtéren folytatódik a Dunaújváros Megyei Jogú Város Labdarúgó Szövetség rendezése alatt futó Markó Lajos Kispályás Bajnokság. A nyitóhét programját átböngészve látható, hogy kiemelkedik a Karmacsi és a Csövesek csatája, melynek a március 24. csütörtökön, 20. órakor a Lorántffy Sportpálya ad otthont.

Karmacsi Autó és a Csövesek fej-fej mellett halad a bajnokságban, hol az egyik, hol a másik van a dobogó legmagasabb fokán. A csütörtöki mérkőzés győztese nagy lépést tesz a bajnokság megnyeréséhez. A mérkőzés érdekességéhez tartozik, hogy mindkét csapat a pesti bajnokságból és a Magyar futsal élmezőnyéből erősít a mérkőzésre. Természetesen a játékosoknak és a csapat vezetőinak nagy presztízs kérdés a rangadó megnyerése, de a mérkőzés nekünk szurkolóknak is felejthetetlen élmény lesz. Az őszi forduló első körében a Karmacsi Autó Nagy Attila mesterhármasával győzte le a Csövesek csapatát 4 – 0-ra. A terem fordulóban teltház előtt játszott a két csapat, a mérkőzést 5 – 1 –es győzelemmel zárta a Karmacsi Autó csapata, akinél a fiatal futsal válogatott Bita László volt a vezéregyéniség.

Vélemények a rangadó előtt:

Petrás Gábor DLSZ főtitkár: -Nehéz lesz megjósolni a mérkőzés végeredményét, ami biztos, hogy nem szabad kiindulni az előzőmérkőzések eredményéből, hisz mindkét oldalon profi játékosok alkotják a csapatot. Egy ilyen rangadón sokat számít, mikor ki rúgja az első gólt, mert annak tudatában nyílik ki a másik csapat, hisz egy rangadón döntetlen nem igazán szokott lenni. Amiben most is biztosak lehetünk döntetlen nem lesz, és egy nagy mondás: az győz, aki egynél több gólt tud rúgni az ellenfél kapujába.

Karmacsi Tamás Karmacsi Autó csapat támogató: -Ismét egy látványos, sportszerű mérkőzést várok. Azt tudjuk, hogy ellenfelünk jó csapat, ezért nem szabad az elmúlt összecsapások végeredményeiből kiindulni. Továbbra is bízom csapatomban és tudom, hogy mindenki a maximumot fogja nyújtani!

Pulai Ferenc Csövesek csapat támogató: -Csapatom vissza szeretné venni a vezetést, és igére mindent tőlünk telhetőt meg is teszünk érte!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.